Zombies Don't Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Zombies Don't Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Zombies Don't Run reflekslerinizi kullanarak zombilerle savaştığınız bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Zombies Don't Run'da zombiler tarafından istila edilmiş bir şehirden kaçmaya çalışan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız ilk başta yolculuğuna aracıyla başlamıştır; fakat bir süre sonra benzini tükenince yaya olarak yolculuğuna devam etmesi gerekmiştir. Bu nedenle zombilerin arasına dalarak engellere takılmadan ilerlemesi gerekmektedir. Biz de ona bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz.

Zombies Don't Run'da karşımıza birçok farklı engel çıkıyor. Radyoaktif atıklarla dolu çukurlar, tuzaklarla kaplı hendekler, beton duvarlar ve devrimiş araçlar gibi engellerin üzerinden atlıyor, altından kayıyor ve yanlarından geçmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda kahramanımızın beyzbol sopasını kullarak karşımıza çıkan zombileri de pataklıyoruz. Amacımız ise engellere takılmadan koşabildiğimiz kadar koşmak ve en yüksek puanı yakalamak.

Zombies Don't Run oldukça güzel grafiklerle donatılmış. Eğer zombi temasını ve sonsuz koşu oyunlarını seviyorsanız Zombies Don't Run hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Zombies Don't Run

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Zombies Don't Run heyecan dolu bir zombi oyunudur

Zombies Don't Run eğer refleklerinizi sınamak ve aksiyonun içerisine dalmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunu türünde bir zombi oyunu olan Zombies Don't Run'da yaşadığı şehir zombiler tarafından istila edildikten sonra bu şehirden kaçmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız aracı üzerinde başladığı yolculuğa benzini bitince yaya olarak devam etmek zorunda kalıyor. Bu nedenle artık bir yandan zombilerle savaşıyor, diğer yandan da önümüze çıkan engelleri aşmaya çalışıyoruz.

Zombies Don't Run'da kahramanımız sürekli koşarken onun karşısına radyoaktif atık dolu çukurlar, beton duvarlar, devrikmiş araçlar ve ölümcül tuzaklar çıkıyor. Bu engelleri aşmak için sağa veya sola kaçabiliyor, zıplayabiliyor ya da yerden kayabiliyoruz. Ayrıca zombiler bir yandan yolumuzu kesmeye çalışıyor. Bu zombilere elimizdeki beyzbol sopasını kullanarak karşılık verebiliyoruz. Oyunda ne kadar çok ilerlersek o kadar yüksek puan kazanabilmemiz mümkün.

Zombies Don't Run'in güzel grafiklere sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Don't Touch The Zombies

    Zombilere değerseniz onlardan olursunuz. Dikkat edin!
  • Run & Don't get Fat!

    Run & Don't get Fat! herkesin keyifle oynayabileceği, epey zorlu bir beceri oyunu.
  • Don't Run With a Plasma Sword

    Don’t Run With a Plasma Sword platform koşu oyunları oynamaktan keyif alanların severek oynayacağı türden bir oyun.
  • Zombies, Run!

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zenginleştirilmiş gerçeklik koşu oyunu.
  • Stupid Zombies 3

    Stupid Zombies 3 aksiyon ve eğlence dolu bir zombi oyunudur
  • Age of Zombies

    Age of Zombies başarılı bir aksiyon oyunudur
  • Blocky Zombies

    Blocky Zombies, koşarak zombileri atlatmaya çalıştığınız retro aksiyon oyunu.
  • Minigore 2: Zombies

    Minigore 2: Zombies yüksek kaliteye sahip bir aksiyon oyunudur