Zombies iO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
232 TOPLAM İNDİRME

Zombies iO, zombi ordunuzu kurup virüs yaymaya çalıştığınız bir Android oyunu.

Zombies iO, retro görsellere sahip olmasıyla daha çok eski nesil oyuncuların keyif alarak oynayacağını düşündüğüm bir yapım. Birçok zombi oyununun aksine zombilerin yerine geçip şehre virüs yaymaya çalışıyoruz.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan zombi oyunu tipik zombi oyunlarından farklı bir çizgide. Zombilerden oluşan ordumuzu kurup şehirde virüs kapmamış tek bir insan bile kalmayıncaya dek mücadele veriyoruz. Biz yayılmaya çalışırken şehir halkı da boş durmuyor. Olay yerine kısa sürede ulaşan polisler bizi durdurmaya çalışıyor. Onlar gibi silahlarımız olmadığından birkaç kişi üzerlerine yaklaşmayı deniyoruz.

Bu noktada zombilerin kontrolünü sağlamak için orta alt köşedeki butonu kullanıyoruz. Kontroller oldukça basit ancak polislere saldırma noktasını iyi ayarlamamız gerekiyor. Virüsü kaç kişiye bulaştırdığınızı üstteki renkli çubuktan görüyoruz.

Erkan Calp

Zombies iO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Zombies iO, şehrin dört bir yanını zombi ordunuzla çevirdiğiniz bir iPhone oyunu.

Zombies iO, zombileri öldürmek kadar onların yerine geçmenin de keyifli olacağını düşünüyorsanız hoşça vakit geçireceğiniz bir mobil oyun. Eski stil görselleriyle nostalji yaşatan zombi oyununda kendi ordumuzu kuruyoruz. Amacımız tüm şehri zombiye dönüştürmek.

Sadece zombileri yönlendirmekten başka bir şey yapmadığımızdan iPhone’da da rahatlıkla oynayabildiğimiz retro zombi oyununda birleşip polislerin karşısına çıkıyoruz. Üzerimize aralıksız ateş eden polisleri atlatmak için aynı anda hareket etme dışında bir şey yapamıyoruz. Sayıca üstünlüğümüzü kullanıp onları da zombiye dönüştürmeyi başardığımızda oyun sonlanıyor.

Şehrin dört bir yanını dolaşıp zombiye dönüşmemiş tek bir insan bile bırakmamak tek amacımız oyunda. Şehirde kaç kişiye virüsü bulaştırdığımızı yeşil bardan takip etme şansına da sahibiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Flowers vs Zombies

    Çeşitli çiçekler ve bitkilerden faydalanarak zombilere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Snake io APK

    Snake io APK, klasik yılan oyununu online ve farklı modlarla oynanan çok daha heyecanlı sürümü. Yılan oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz de oynanıyor.
  • Knight IO

    Knight IO, şövalyelerle savaştığınız aksiyonu bol Android oyunu.
  • Plants vs Zombies Free APK

    Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!
  • Plants vs Zombies 2 APK

    Plants vs Zombies 2 APK Android oyunda bitkilerle zombilerin savaşı devam ediyor! Bitkiler Zombilere Karşı 2 oyunu strateji gerektirir.
  • Flat Zombies APK

    Flat Zombies APK, insanları zombilerden korumaya çalıştığınız, farklı modlar sunan hayatta kalma oyunu. Zombi oyunlarını seviyorsanız Flat Zombies'i kaçırmayın.
  • Whack Zombies

    Whack Zombies eğlenceli bir Android oyunudur