Zoner Photo Studio Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22,125 TOPLAM İNDİRME
65.78 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraf görüntülemek, düzenlemek, yönetmek ve paylaşmak için ücretsiz ve şık bir yazılım.

Fotoğraf çekmeyi ve arşivlemeyi seven her kullanıcının ihtiyaç duyacağı tüm araçlar Zoner Photo Studio Free ile ücretsiz olarak sunuluyor. Çektiğiniz fotoğraflardaki küçük hataları rötuşlama, boyutlarını değiştirme, kırmızı gözleri yok etmek gibi basit düzenleme araçları yanında efektlereklemek mümkün. Bulanık fotoğrafları düzeltmek, kırışıklıkları yok etmek gibi detaylar kolayca herkes tarafından uygulanabiliyor.

Yüzlerce hatta binlerce fotoğraf arasında kaybolmamak için programla arşivleme yapılabiliyor. Arşivleme sırasında fotoğrafları kolay bulabilmek için etiketler ve açıklamalar eklenebiliyor. Coğrafik etiketleme özelliği ise fotoğrafın çekildiği yeri işaretlemenizi sağlıyor.

Zoner Photo Studio Free ile 3 boyutlu fotoğraflar oluşturulabiliyor. Ayrıca özel günler için kendi fotoğraflarınızdan takvim, kutlama kartı gibi tasarımlar yaratılabiliyor. Program sosyal paylaşım ağlarında hızlı paylaşım için araçlar sunuyor.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Collage Studio

    Photo Collage Studio programını kullanarak bilgisayarınızda kolayca fotoğraf kolajları yaratabilirsiniz.
  • Soft4Boost Photo Studio

    Soft4Boost Photo Studio, fotoğraflarınızı olduğundan çok daha profesyonel bir görünüme kavuşturmak için kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme programıdır.
  • Free Photo Collage Maker

    Free Photo Collage Maker ile kolayca kendi kolajlarınızı hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Free Photo Effect Application

    Free Photo Effect Application, fotoğraflarınıza birbirinden güzel efektler ekleyebileceğiniz başarılı bir resim editörüdür.
  • Pos Free Photo Editor

    Ücretsiz resim düzenleme programı Pos Free Photo Editor ile resimleriniz üzerinde değişiklikler yapabilir ve resimlere efektler verebilirsiniz.
  • Free Photo Blemish Remover

    Fotoğraflarınızda kötü çıktığınıza inanıyorsanız leke ve sivilcelerinizi bu program ile rötuşlayabilir ve onlardan kurtulabilirsiniz.
  • Fly Free Photo Editing and Viewer

    Fotoğraflarınızı ücretsiz olarak görüntülemenize ve düzenlemenize yarayan, birçok özelliği bünyesinde barındıran çok fonksiyonlu bir fotoğraf düzenleme ve gösterme aracıdır.
  • VicMan's Photo Editor

    VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.