ZType

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
370 TOPLAM İNDİRME

ZType ilginç bir beceri oyunu

ZType bir yandan sürükleyici oynanışıyla size bolca heyecan ve eğlence yaşatabilen, diğer yandan hızlı yazma yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olan bir tarayıcı tabanlı beceri oyunu.

Bilgisayarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu basit oyun kısa sürede bir bağımlılık halini alabiliyor ve arkadaşlarınızla tatlı rekabetler yaşamanıza imkan tanıyor. ZType'da temel olarak uzayın derinliklerinde yol alan bir uzay gemisini kontrol ediyoruz ve uzay gemimizi düşman gemilerinden korumaya çalışıyoruz. Bu işi nasıl yaptığımız ise oyunun ilginç yönü. Oyunda ateş edebilmek için ekranda göreceğimiz kelimeleri klavye üzerinden yazmamız gerekiyor.

ZType'da düşmanlar bize dalgalar halinde saldırmakta. Her dalgada daha zorlu düşmanlar bizi bekliyor. Kimi zaman düşman sayısı arttığında elimiz ayağımıza dolaşabiliyor. Bu nedenle oyunda yüksek puan almak bir hayli zor.

Düşman gemilerinin üzerinde yer alan kelimelerdeki harfleri yazdıkça gemimiz ateş ediyor. Kelimeyi tamaladığımızda ise düşmanlarımız patlayarak yok oluyor. Oyunun giderek heyecanlı hale gelen yapısı nedeniyle hızlı yazma yeteneğimizin limitlerini zorluyoruz. Bu da bir süre sonra bu konuda kendimizi geliştirmemize katkıda bulunuyor. 

Can Erdil Şentürk

ZType

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

ZType mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

ZType oyunculara ilginç ve sürükleyici bir macera sunan ve aksiyon oyunlarına farklı bir yaklaşım getiren bir beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı tlefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan ZType'a uzayın derinliklerinde geçen bir macera konu alınıyor. Oyunda temel olarak uzayda düşman saldırısına uğrayan bir uzay gemisinin kaptanlığını yapıyoruz ve gemimizi düşman ateşinden korumaya çalışıyoruz. Bu iş için ise klavye kullanma yeteneklerimizi konuşturmamız gerekiyor.

ZType'ta temel amacımız uzay gemimiz ekranda dikey olarak ilerlerken ve düşmanlar dalgalar halinde saldırırken düşman gemilerinin üzerindeki kelimeleri yazarak ateş etmek. Yazdığımız her harf bir mermi olarak düşmana doğru yönleniyor, kelimeyi tamamladığımızda ise düşman gemisi patlayarak yok oluyor. Oyunda düşman dalgalarını arka arkaya yok ettikçe oyun daha da heyecanlı bir hal almakta; çünkü daha fazla düşman gemisi ve daha uzun kelimeler karşımıza çıkıyor.

ZType basit 2 boyutlu bir görünüm sunsa da bağımlılık yapıcı bir oyun tecrübesi sunuyor. Bu oyun sayesinde klavyedeki yazma hızınızı geliştirebilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

ZType

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
18.1 MB DOSYA BOYUTU

ZType mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hızlı yazı yazma oyunudur

ZType klavyede ne kadar usta olduğunuzu sergilemenize imkan tanıyan ve heyecanlı bir oynanış sunan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan ZType'da bizi uzayda geçen bir hikaye bekliyor. Bu senaryoda uzayda yolculuk etmekte olan bir uzay gemisinin başına geçiyoruz ve gemimizi yaklaşan tehlikelerden korumaya çalışıyoruz. Düşman gemileri bize dalgalar halinde yaklaşıyor; bu gemilerle baş edebilmek için kullanabileceğimiz tek silahımız ise klavyemiz ve hızlı yazma yeteneğimiz.

ZType'ta gemimiz ekranda dikey olarak ilerliyor ve düşmanlar ekranın yukarısından bize yaklaşmaya çalışıyor. Temel amacımız bu gemiler bizim uzay gemimize yetişmeden üzerlerinde yer alan kelimeleri klavye üzerinden yazmak. Yazdığımız her harfte gemimiz ateş ediyor, kelimeleri tamamladığımızda ise düşman gemileri yok oluyor.

ZType oyunda ilerledikçe zorlaşıyor ve daha heyecanlı hale getiriyor. Oyun sizi hem eğlendirmekte hem de hızlı yazma yeteneklerinizi geliştirmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Ninja

    Fruit Ninja, Windows 8 tablet ve bilgisayarların yanı sıra mobilde de oynanabilen oldukça popüler bir beceri oyunudur.
  • Drink Beer, Neglect Family

    Drink Beer, Neglect Family ilginç ve mizahi bir platform oyunudur
  • Pinball FX2

    Pinball FX2, Windows 10 cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi pinball oyunu.
  • Mussoumano Game

    Mussoumano Game, reklekslerinizi ölçen son derece eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Bubble Shooter

    Bubble Shooter Windows üzerinde oynayabileceğiniz basit kuralları olan bir balon patlama oyunudur.
  • Cat's Catch

    Cat's Catch, sadece Windows 8 platformunda indirilebilir olan hem çocukların hem de yetişkinlerin oynarken keyif alacağı bir beceri oyunu.
  • Color Switch

    Color Switch, rengi değişen topu nesneler arasından geçirmeye çalıştığınız bir oyun.
  • Disney Crossy Road

    Disney Crossy Road, milyonlarca indirmeye ulaşan Crossy Road'un yeni sürümü.