ZY Play

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz bir uygulama

ZY Play, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf çekme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Telefonlarınızda yer alan kamera uygulamalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir uygulama olarak dikkatimizi çeken ZY Play, yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bir uygulamadır. Pek çok akıllı fonksiyonuyla ön plana çıkan uygulama ile harika fotoğraflar oluşturabiliyorsunuz. Profesyonellerin kullandığı tarzda özelliklerin de yer aldığı ZY Play uygualması kolay kullanımıyla da kullanıcıları yormuyor. Küçük bir kaç hareket ile daha hoş fotoğraflar oluşturabileceğiniz ZY Play uygulamasını mutlaka denemelisiniz. Fotoğraf çekmeyi ve çekinmeyi seviyorsanız denemeniz gereken bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

ZY Play uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

ZY Play

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
120 MB DOSYA BOYUTU

Harika işler ortaya çıkarmanıza yardımcı olan bir fotoğrafçılık uygulaması

ZY Play, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf çekme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Fotoğrafçılık ile uğraşanların beğenerek kullanabileceğini düşündüğüm bir uygulama olarak karşımıza çıkan ZY Play, yaratıcılığınızı konuşturup harika işler ortaya çıkartmanıza yardım ediyor. Pek çok akıllı fonksiyonu ve özellikleriyle dikkat çeken uygulamada harika işler yapabiliyorsunuz. Telefonlarınızda bulunan kamera uygulamalarına alternatif olarak da kullanabileceğiniz ZY Play uygulaması mutlaka deneyimlemeniz gereken bir uygulama diyebilirim. Küçük bir kaç hareket ile daha hoş fotoğraflar oluşturabileceğiniz ZY Play uygulamasını mutlaka denemelisiniz. Fotoğraf çekmeyi ve çekinmeyi seviyorsanız denemeniz gereken bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Bu tarz bir uygulama arayışınız varsa ZY Play sizleri bekliyor.

ZY Play uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Huji Cam

    Huji Cam uygulaması ile eskilerde çekilmiş gibi görünen fotoğraflar çekebiliyorsunuz.
  • EyeSense

    Görme engellilere özel fotoğraf çekme uygulaması
  • Qing Camera

    Android cihazlarınızla fotoğraf filtreleme ve çekme işlemlerini bu alternatif ve ücretsiz kamera uygulaması ile yapabilirsiniz.
  • Wifi Remote Play

    Wifi Remote Play, Klasik Media Player ve VLC gibi popüler medya oynatıcıları uzaktan yönetebileceğiniz yararlı bir Android kumanda uygulaması.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında
  • Lightroom APK

    Adobe Lightroom APK Android için fotoğraf düzenleme uygulaması. Profesyonel ve ücretsiz fotoğraf düzenleyici arıyorsanız tavsiye ederiz.
  • Photo Editor & Perfect Selfie

    Photo Editor & Perfect Selfie: Android telefonunuz için en iyi fotoğraf düzenleme, rötuş, yüz güzelleştirme uygulaması
  • Rakuga Cute

    Rakuga Cute uygulaması birçok fotoğraf efekt ve filtreleriyle harika çalışmalar ortaya çıkarabilmenizi sağlıyor.