Zynn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
726 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Zynn Android İndir: TikTok benzeri para kazandıran mobil uygulama

Zynn, TikTok gibi kısa videolar çekip paylaşabileceğiniz bir mobil uygulama ancak Zynn’de izlediğiniz her videodan para kazanıyorsunuz. Google Play’de en çok indirilen Android uygulamalar listesinde TikTok’u geçen Zynn, izlettiği her videodan para kazandırmasıyla öne çıkıyor.

Zynn, TikTok ile aynı arayüze sahip, TikTok gibi kısa videolar paylaşıyorsunuz ancak Zynn’de izlediğiniz videolardan para kazanabiliyorsunuz. Her videonun üzerinde dolar işareti olan bir geri sayım çıkıyor, videoyu izlerken bu sayaç doluyor, video sonunda nakit para veya hediyeye çevirebileceğiniz puan kazanıyorsunuz. Ayrıca platforma dahil ettiğiniz kullanıcılar için de para kazanabiliyorsunuz. Zynn’e üye olmak ücretsiz ve Google, Facebook veya telefon numaranızla hızlıca kayıt olabiliyorsunuz.

Zynn - TikTok Benzeri Para Kazandıran Android Uygulaması

  • Çabuk çekilen, doğal, eğlenceli videoları keşfedin.
  • Geniş müzik kütüphanesi, etkileyici çıkartmalar ve eğlenceli efektlerle 15 saniyelik videolar oluşturun.
  • Instagram, Snapchat vb. platformlarda paylaşın.
  • Dünyanın dört bir yanından kafa dengi insanlarla tanışın, topluluğunuzu kucaklayın.

Erkan Calp

Zynn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
176.2 MB DOSYA BOYUTU

Zynn iOS İndir: Kısa videoları izleyerek para kazanın!

Zynn (iOS), para kazandıran TikTok benzeri uygulama. TikTok’tan daha fazla indirilen mobil uygulama, video izleterek para kazandırıyor. TikTok gibi kısa videolar çekip paylaşabileceğiniz ve izleyebileceğiniz sosyal ağ uygulaması Zynn’in en büyük belki de tek farkı; para kazandırması. Kullanıcıların paylaştığı 15 saniyelik videoları izleyerek ödülünüzü alıyorsunuz. Platforma dahil ettiğiniz yeni kullanıcılar için de yine para ödülü alabiliyorsunuz.

TikTok rakibi olarak gösterilen Zynn, hızla büyüyor. Apple App Store ve Google Play Store’da en çok indirilen 10 uygulamadan biri olan Zynn, TikTok’u geçmiş durumda. Sosyal ağ hesaplarınızı bağlayarak veya telefon numaranızla platforma ücretsiz üye oluyorsunuz ve doğrudan videoları izlemeye başlıyorsunuz. Her videonun başında dolar işaretli sayaç bulunmakta. Videoyu izlerken geri sayım başlıyor, dolduktan sonra nakit veya hediye kartı olarak kullanabileceğiniz puanlar alıyorsunuz. Ödülünüzü paraya çevirmek için PayPal hesabınızı bağlamanız gerekiyor.

Zynn - Para Kazandıran TikTok Benzeri iOS Uygulaması

  • Keşfedin: Zevkinize göre hazırlanmış mükemmel içerikleri keşfedin.
  • Özelleştirin: Havalı çıkartmalar ve yazı efektleri içeriğinizi tam olarak ifade etmenizi sağlar.
  • Oluşturun: Benzersiz düzenleme araçlarıyla dakiklar içinde profesyonel videolar oluşturun.
  • Bağlanın: Globalden arkadaşlarınıza bağlanın, kendi topluluğunuzu kucaklayın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TikTok Lite (APK)

    Popüler eğlenceli TikTok videoları izleyin ya da kendi kısa videolarınızı paylaşın.
  • Pinterest

    Android için popüler resim ve video paylaşma uygulaması olan Pinterest, fazlasıyla ilham alabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • TikTok APK

    TikTok APK, eğlenceli şarkıların, videoların paylaşıldığı sosyal medya uygulaması. TikTok videoları izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • TikTok Notes APK

    TikTok Notes APK, TikTok geliştiricileri tarafından piyasaya sürülen bir sosyal medya uygulamasıdır. Kısa videoların yanı sıra kullanıcıların fotoğraf paylaşması hedeflenmiştir.
  • beme

    beme, ünlü film yapımcısı Casey Neistat'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı video paylaşım uygulaması.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Cheez

    Video izleyip zevkli zaman geçirebileceğiniz bir uygulama