10.000 TL'ye Alınabilecek En İyi Telefonlar

10.000 TL'ye alınabilecek en iyi telefonlar listesi hazırladık. Hazırladığımız liste, 2022 yılında piyasaya sürülen akıllı telefon modellerinden oluşuyor.

Anıl Özünaldım -

10.000 TL'ye alınabilecek en iyi telefonlar neler sorusunun cevabını merak eden kişiler için bir liste hazırladık. Listemizde Yukarıda yer alan oynatıcı üzerinden listede yer alan telefonlarla ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen etkinlik ile beraber iPhone 14 serisi tanıtıldı. Yeni iPhone'ların tanıtılmasıyla beraber 57 bin TL seviyesini gördük. Yeni iPhone'lar hakkında detaylı bilgi için iPhone 14 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi yazımıza göz atabilirsiniz.

Yeni bir telefon satın almak isteyen ve 10 bin TL civarında bütçeye sahip olan kişiler için bir liste hazırladık. Hazırladığımız listede altı farklı akıllı telefon modeli bulunuyor.

10.000 TL'ye Alınabilecek En İyi Telefonlar Listesi

Yukarıda 10 bin TL civarında bütçe için telefon önerileri bulunuyor. Listede yer alan telefonların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri

Samsung Galaxy A73 5G Özellikleri

Samsung Galaxy A53 5G Özellikleri

Poco X4 Pro 5G Özellikleri

Redmi Note 11 Pro 5G Özellikleri

Omix X700 Özellikleri

Mobil

iPhone 13 Pro, Huawei P50 Pro ve Poco M4 Pro Kamera Karşılaştırması

Bu yazıda 10.000 TL bütçe için telefon önerileri listesi hazırladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca neden sağ kulaklığın şarjı sol kulaklıktan daha önce bitiyor sorusunu yanıtladığımız videoya da göz atabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR