Apple Ürün Fiyatlarının Toplamıyla Neler Alınabilir?

Apple ürün fiyatlarının toplamı ile alınabilecekler rehberi hazırladık. Hazırladığımız rehberde eğlence ve teknoloji olmak üzere iki farklı kategori yer alıyor.

Anıl Özünaldım -

Apple cihazların toplam ücretiyle alınabilecek ürünler hangileri sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir rehber hazırladık. Alabileceklerimiz arasında katlanabilir telefondan oyun odaklı dizüstü bilgisayara kadar pek çok ürün bulunuyor.

Seçtiğimiz Apple ürünleri arasında iPhone 14 Pro (256 GB), iPhone 14 Pro için MagSafe özellikli deri kılıf, MacBook Pro 14 inç (M2 Pro işlemcili, 512 GB), Apple Watch Ultra, AirPods Pro 2, Apple TV (Wi-Fi + Ethernet), AirTag ve AirTag deri anahtarlık yer alıyor.

Seçtiğimiz ürünlerinin toplam fiyatı 223 bin TL tuttu. Peki, bu fiyat ile hangi cihazları alabiliriz? Rehberimizde alınabilecek ürünleri eğlence ve teknoloji odaklı olmak üzere iki farklı kategoriye ayırdık.

Apple Cihazların Toplam Fiyatıyla Alınabilecek Teknoloji Odaklı Ürünler

Kurutma makinesinden oyuncu dizüstü bilgisayara fotoğraf makinesinden katlanabilir telefona drone'dan bluetooth hoparlöre kadar çeşitli ürünlere yer verdiğimiz kategoride toplam fiyatı 222 bin TL civarı tuttu.

Mobil

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?

Apple Cihazların Toplam Fiyatıyla Alınabilecek Eğlence Odaklı Ürünler

Oyun konsolundan akıllı televizyona direksiyon setinden kamp çadırına su altı deniz scooter'ından tablete kadar pek çok ürüne yer verdiğimiz eğlence kategorisinde toplam fiyat 190 bin TL civarı tuttu.

Mobil

iPhone Vergisiz Fiyatları Ne Kadar? Tam Fiyat Listesi

Güncelleme: Apple Cihazları Güncel Fiyatları

Mobil

iPhone Çok Pahalı Diyenlere: iPhone Benzeri En İyi Telefonlar

Apple ekosistemi için harcanacak para ile çok sayıda ürün alınabiliyor. Peki, sizce hangisi daha mantıklı? Apple ürünlerini almak mı yoksa bunun yerine konsoldan bilgisayara kadar çeşitli ürünler almak mı? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR