Diablo 2: Resurrected Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Diablo 2: Resurrected sistem gereksinimleri duyuruldu. İşte Diablo 2'nin Remastered sürümünü sorunsuz olarak oynayabilmek için sahip olmanız gereken PC sistemi!

Diablo 2: Resurrected sistem gereksinimleri belli oldu. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte duyurulan Diablo 2: Resurrected, çok sayıda oyuncuyu sevindirmişti. Peki, Blizzard'ın video oyununu sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için hangi sisteme sahip olmak gerekiyor? Konuya dair merak edilen detaylar haberimizde.

Diablo 2: Resurrected Sistem Gereksinimleri Neler?

Blizzard Entertainment, geçtiğimiz günlerde Blizzcon online 2021 etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte milyonlarca Diablo hayranını sevindiren bir duyuru gerçekleşmişti. Diablo 2 video oyununun Remastered sürümü olan Diablo 2: Resurrected, üç boyutlu grafiklere geçiş yapıyor. Blizzard Entertainment bünyesindeki Vicarious Visions tarafından geliştirilmekte olan oyun, derin oynanış mekaniklerini ve önemli tasarım ögelerini koruyacak.

Dolby 7.1 Surround ses desteği ve yenilenmiş müziklerin yer alacağı oyun, 4K çözünürlük desteğine sahip olacak. Diablo 2'nin Remastered sürümü, dinamik ışıklandırma, elden geçirilmiş animasyonlar, büyü efektleri, yeniden tasarlanan sinematik sahneler ve kullanıcı arayüzü ile oyuncuların karşısına çıkacak. Blizzard Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre Diablo 2: Resurrected'da ana oyundan 5, Lord of Destruction genişleme paketinden 2 olmak üzere toplamda 7 farklı oynanabilir karakter yer alacak.

Nostalji yaşamak isteyen Diablo hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Diablo 2: Resurrected, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch ve Xbox Series X / S platformlarına bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirecek. Çok yakında PC platformu üzerinden alfa testi sürecinin başlatılacağı video oyunu, 39,99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Oyunun mod desteğine sahip olacağı açıklandı.

Diablo 2: Resurrected'i PC platformunda sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için hangi sisteme sahip olunması gerektiği belli oldu. Oyunun minimum ve önerilen PC sistem gereksinimleri şu şekilde:

Diablo 2: Resurrected Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i3-3250 / AMD FX-4350
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • RAM: 8 GB
  • Depolama Alanı: 30 GB
  • Çözünürlük: 1280 x 720
  • İşletim Sistemi: Windows 10

Diablo 2: Resurrected Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i5-9600k / AMD Ryzen 5 2600
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060 / AMD Radeon RX 5500 XT
  • RAM: 16 GB RAM
  • Depolama Alanı: 30 GB
  • Çözünürlük: 1920 x 1080
  • İşletim Sistemi: Windows 10

Diablo 2 oyununun Remastered sürümünün PC sistem gereksinimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sistem gereksinimlerine ilişkin düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Steam Oyun Festivali: Yaz 2021 Tarihi Duyuruldu
OYUN

Steam Oyun Festivali: Yaz 2021 Tarihi Duyuruldu

Geleneksel Steam Oyun Festivali etkinlikleri, yenileri ile karşımıza çıkmaya devam edecek. Son gerçekleştirilenin üzerinden fazla bir zaman geçmemişti ki, Valve tarafından yapılan açıklama ile Steam Oyun Festivali: Yaz 2021 tarihi duyuruldu.

YORUMLAR