Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 7,334,001
  • DOSYA BOYUTU 54 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Mozilla

Mozilla Firefox tarayıcı gizliliğinize önem verir. Ücretsiz Firefox tarayıcıyı indirin, internette hızlı ve güvenli bir şekilde gezinin.

Firefox, internet kullanıcılarının web üzerinde özgürce ve hızlıca dolaşmalarına olanak sağlamak için Mozilla tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu bir internet tarayıcısıdır. Kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunulan Mozilla Firefox, son aldığı güncellemelerle birlikte; hız, güvenlik ve senkronizasyon konusunda Google Chrome, Opera ve Microsoft Edge gibi rakiplerine karşı oldukça iddialı konuma geldi.

Mozilla Firefox İndir

Basit ve kolay kullanılabilir arayüzü sayesinde internet kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başaran internet tarayıcısı, sahip olduğu ekstra güvenlik ve gizlilik seçenekleri sayesinde de kullanıcıların kendilerini güvende hissetmelerine olanak sağlıyor. Açık kaynak kodlu bir yazılım olması nedeniyle geliştiricilerin de dikkatini çeken Firefox, her yeni güncellemeyle birlikte kullanıcı ihtiyaçlarına yeni çözümler getirmektedir.

Mozilla tarafından gereksiz araç çubuklarından arındırılan Firefox, diğer rakipleri tarafından kabul görmüş olan sekmeli tarayıcı yapısını ilk kez kullanan internet tarayıcı olarak da birçok kullanıcının gönlünde taht kurmuştur. Tüm özelleştirme seçeneklerini kolayca ulaşılabilir tek bir menü altında bir araya getiren tarayıcı, böylelikle tüm kullanıcılarının ihtiyaç duyabileceği ayarları kolayca düzenlemesine olanak sağlamaktadır.

Sahip olduğu JavaScript motoru ile sayfa açılış hızı konusunda diğer tarayıcılara göre bir adım önde olan internet tarayıcısı, Direct2D ve Direct3D grafik sistemlerini de kullanarak karışık web içeriklerini ve videoları oynatma konusunda yüksek performs göstermektedir.

İnternette anonim olarak gezmek ve arkasında herhangi bir iz bırakmak istemeyen kullanıcılar için geliştirilen gizli pencere veya gizle sekme özelliğini ilk kez kullanan Firefox, bu alanda da birçok rakibinin önüne geçmeyi başarmış ve onlara örnek teşkil etmiştir. Aynı zamanda sahip olduğu kimlik hırsızlığına karşı koruma teknolojisi, antivirüs ve zararlı yazılım entegrasyonu, içerik güvenliği gibi özelliklerle de internet kullanıcılarını koruma altına alan tarayıcı, söz konusu güvenlik olduğu zaman kendi sınıfının en iyileri arasındadır.

Hem masaüstü hem de mobil cihazlar üzerinde kullanıcılarla buluşan internet tarayıcısı, sahip olduğu gelişmiş senkronizasyon özellikleri sayesinde hem evde, hem işte hem de yolda ihtiyacınız olan tüm verilerinize kolayca ulaşmanıza ve çalışmalarınıza her zaman kaldığınız yerden devam etmenize olanak sağlar. Ayrıca eklenti ve tema desteğini de sizlerin beğenisine sunan tarayıcıyı istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Sonuç olarak kullanmakta olduğunuz internet tarayıcısına alternatif olabilecek ücretsiz, güvenilir, hızlı ve güçlü bir tarayıcıta ihtiyaç duyuyorsanız Mozilla tarafından geliştirilmekte olan Firefox'u mutlaka denemelisiniz.

Firefox Tarayıcı İndirmek İçin 6 Neden

Hızlı, güvenli ve ücretsiz Firefox tarayıcısını indirmek için birkaç neden:

  • Daha akıllı, daha hızlı arama: Adres çubuğundan arama, Arama motoru seçenekleri, Akıllı arama önerileri, Yer imlerinde - geçmişte ve açık sekmelerde arama
  • Verimliliğinizi artırın: Google ürünleriyle çalışır. Yerleşik ekran görüntüsü aracı. Yer imi yöneticisi. Otomatik adres önerileri. Cihazlar arası senkronizasyon. Okuyucu modu. Yazım denetimi. Sekme sabitleme
  • Yayımlayın, paylaşın ve oynatın: Otomatik başlayan video ve sesleri engelleme. Resim içinde resim. Yeni sekmede kullanıcıya özel içereikler. Bağlantıları paylaşma.
  • Gizliliğinizi koruyun: Üçüncü parti çerezleri engelleme. Parmak izi toplayıcı engelleme. Kripto madencileri engelleme. Gizli gezinti modu. Bireysel koruma raporu.
  • Kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlayın: Veri ihlaline uğrayan web sitesi uyarıları. Yerleşik parola yöneticisi. Geçmişi temizleme. Otomatik form doldurma. Otomatik güncellemeler.
  • Tarayıcınızı özelleştirin: Temalar. Koyu mod. Eklenti kitaplığı. Arama çubuğu ayarlarını özelleştirme. Yeni sekme düzenini değiştirme.