Bilinmeyen Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Özellikleri

Muhtemelen bilmediğiniz Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra özellikleri blog yazısında. Bu Galaxy Note 20 serisi özelliklerine bakmalısınız.

Erkan Calp -

Samsung Galaxy Note 20 etkinliği esnasında Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra’nın özelliklerini sizlerle paylaşmıştık. Hemen ardından Samsung’un Unpacked etkinliğinde bahsetmediği Galaxy Note 20 gizli özellikleri yazısını yayınladık. Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy Note serisinin en iyi özelliklerini bir de kendi paylaştı. İşte Samsung’a göre en iyi Galaxy Note 20 özellikleri

Bilinmeyen Samsung Galaxy Note 20 Özellikleri

Tek Çekimle Anın Daha Fazlasını Yakalayın

Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra’nın kamerası gelişmiş Tek Çekim deneyimi sunuyor. Yapay zeka destekli özellik artık 5 - 15 saniyelik çekim süresi içinde eşzamanlı olarak 14 tür fotoğraf ve video çekmenize olanak tanıyor. Özelliği kullanmak için, Kamera uygulamasını açın ve menü seçeneklerinden Tek Çekim moduna dokunun. Kamera menüsünde zamanlayıcıya dokunark ve zamanlayıcı çubuğunu istediğiniz ayara çekerek çekim sürenizi ayarlayın. Ardından deklanşöre dokunun, kaydırın; kamera otomatik olarak en iyi klipleri çekecek. Bitirdikten sonra, ön izleme küçük resmine dokunun ve çektiğiniz sahne için optimize edilmiş sonuçları görün.

 

Benzer İçerikler

YORUMLAR