En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

En iyi Xiaomi telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir liste hazırladık. İşte en iyi Xiaomi telefon modelleri ve özellikleri!

Doğan Acar -

Xiaomi, her kullanıma uygun zengin model seçenekleriyle dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından biri. 2010 yılında Çin'de kurulan şirket, bugün tüm dünyada ciddi bir pazar payına sahip. Xiaomi modelleri Türkiye'de de en çok tercih edilen cep telefonları arasında yer alıyor. Peki en iyi Xiaomi telefon modelleri hangileri?

En İyi Xiaomi Telefon Modelleri Listesi

Mobil

Kamerası En İyi Telefonlar - 2024

En iyi Xiaomi telefon modelleri listesinde yer alan cihazların özelliklerine ve fiyat etiketlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Poll Maker

Xiaomi 14 Ultra Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi 14 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi 14 Özellikleri ve Fiyatı

En iyi Xiaomi akıllı telefon modellerinden biri olan Xiaomi 14'te Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi bulunuyor. 4.610 mAh batarya kapasitesine sahip olan Xiaomi 14, 90W kablolu hızlı şarj teknolojisini destekliyor.

Xiaomi 13 Ultra Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi 13 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi 13 Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi 13T Pro Özellikleri ve Fiyatı

En iyi Xiaomi telefon modelleri arasında Xiaomi 13T Pro modeli de yer alıyor. Gücünü MediaTek Dimensity 9200+ işlemcisinden alan telefonda 12 GB ve 16 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği bulunuyor.

Xiaomi 13T Özellikleri ve Fiyatı

Redmi Note 13 Pro+ 5G Özellikleri ve Fiyatı

En iyi Xiaomi telefon modelleri listesinde Redmi Note 13 Pro+ 5G de yer alıyor. 6,7 inç ekran büyüklüğüne sahip telefon, CrystalRes AMOLED ekran üzerinde 1220 x 2712 piksel çözünürlük ve yaklaşık 446 PPI piksel yoğunluğu sunuyor.

Redmi Note 13 Pro 5G Özellikleri ve Fiyatı

Redmi Note 13 Özellikleri ve Fiyatı

Poco X6 Pro 5G Özellikleri ve Fiyatı

Poco X6 5G Özellikleri ve Fiyatı

Bu yazıda en iyi Xiaomi telefon modelleri listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı Xiaomi telefonlar hangileri? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Mobil

Xiaomi 15 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Benzer İçerikler

YORUMLAR