Genshin Impact Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Genshin Impact sistem gereksinimleri neler? Popüler oyun kaç GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyuyor? Bu rehberde merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Anıl Özünaldım -

Eğer bilgisayardaki donanım bileşenleri, oyunun gereksinimlerini karşılamıyorsa kasma problemi yaşanır. Bu sebepten ötürü Genshin Impact sistem gereksinimleri, sorunsuz oyun deneyimi için çok önemlidir.

Bu rehberde yıllardır popülerliğini sürdürerek büyük başarı elde eden Genshin Impact oyununun ihtiyaç duyduğu donanım dahil olmak üzere merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız. Rehberimize göz atabilir ve Genshin Impact'i PC kaldırır mı sorusunun cevabını öğrenebilirsiniz.

Genshin Impact Minimum Sistem Gereksinimleri

Oyun

Genshin Impact Steam'e Gelecek mi?

Aksiyon rol yapma oyunları oynamaktan keyif alan oyunculara hitap eden Genshin Impact'in minimum ayarlarda oynanabilmesi için en az Intel Core i5 ya da eş değer işlemciye ve NVIDIA GeForce GT 1030 veya daha iyi bir ekran kartına ihtiyaç duyuluyor. Ayrıca en az 8 GB RAM gerekiyor.

Genshin Impact Önerilen Sistem Gereksinimleri

Oyunun yüksek ayarlarda oynanabilmesi için en az NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) veya daha iyi ekran kartına ve en az Intel Core i7 ya da eş değer işlemciye ihtiyaç duyuluyor. Ayrıca en az 16 GB RAM gerekiyor.

Oyun

Genshin Impact Nasıl Oynanır?

Genshin Impact Android Sistem Gereksinimleri

Oyun

En İyi Genshin Impact Karakterleri

Genshin Impact Kaç GB?

Genshin Impact oyununun bilgisayara yüklenebilmesi için en az 100 GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyuluyor. Depolama tarafında yeterli miktarda boş alan yoksa program kaldırma aracı kullanarak bilgisayarda yüklü olan bazı oyunları ve programları silebilirsiniz.

Oyun

Genshin Impact Benzeri 8 Oyun

Bu rehberde Genshin Impact kaç GB sorusu dahil olmak üzere merak edilen bazı soruları yanıtladık. Söz konusu oyun ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR