Google Search Console Site Ekleme Nasıl Yapılır?

Web sitesini Google'a ekleme nasıl yapılır? Google Search Console site ekleme nasıl yapılır? Detaylar yazımızda. 

Abdullah Yılmaz -

Dünya üzerinde belki de milyarlarca web sitesi bulunmakta. Bu web sitelerinin birçoğu arama motorlarına kayıtlı durumdadır. Siz de bir web sitesi açmayı düşünüyorsanız veya web sitesi açmışsanız Google'da web sitenizi aradığınızda çıkmıyor sorunu ile karşılaşmıştırsınız ya da karşılaşacaksınızdır. Bunun asıl sebebi Google Search Console'a web sitenizi eklememenizden dolayıdır. Peki web sitenizi Google'a nasıl eklersiniz? Google Search Console site ekleme nasıl yapılır? Gelin, yakından bakalım. 

Google Search Console Site Ekleme Nasıl Yapılır? (Web Sitem Google'da Çıkmıyor Çözümü!) 

Eğer Wordpress siteniz varsa ve Google Search Console'a web sitenizi kaydetmek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. 

WordPress Sitesini Google'a Kaydetme Nasıl Yapılır? 

Yukarıdaki adımları yaptıktan sonra ister normal ister WordPress üzerinden kurduğunuz bir web sitesine Google'a indexlemesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede Google'da sitenizi aradığınız zaman web siteniz karşınıza çıkacaktır.

Ancak hatırlatmakta fayda var ki Google'ın sitenizi tanıması biraz zaman alabilir Bu bazen birkaç saat bazen birkaç gün olabilir kesin bir zaman olmamakla birlikte bu işlemleri yaptıktan sonra Google Sayfanızı indexleyecektir. 

nasıl yapılır

Google Play Geri Ödeme Alma Nasıl Yapılır?

Bu içeriğimizde web sitenizi Google'a nasıl eklersiniz? Adım adım anlatmış olduk. Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmına görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. Google Analytics site ekleme nasıl yapılır? Adlı yazımıza da göz atabilirsiniz. 

 

Benzer İçerikler

YORUMLAR