Instagram Kaliteli Fotoğraf Yükleyemiyorum Nasıl Çözülür?

Birçok kişinin yaşadığı sorun Instagram'a fotoğraf yüklerken görüntü kalitesi düşüyor nasıl çözülür sizler için anlatıyoruz.

Abdullah Yılmaz -

Instagram milyarlarca kullanıcıya sahip ve her gün Instagram üzerinden milyonlarca paylaşım da yapılmakta. Fakat, telefon üzerinde veya kameradan çekilen video ve fotoğraflar Instagram'a yüklendiği zaman görüntü kalitesi düşüyor. Bu durum fotoğraf ve videoları iyi olmasını engellemekte. Peki, Instagram'a fotoğraf ve video yüklerken görüntü kalitesi düşüyor sorunu nasıl çözülür gelin birlikte bakalım.

Instagram'a Fotoğraf Yüklerken Görüntü Kalitesi Düşüyor Nasıl Çözülür?

Yukarıdaki adımları sırası ile uyguladıktan sonra Instagram'da kaliteli fotoğraflar paylaşabilir ve görüntü kaybı olmadan reels videolarını izleyebilirsiniz.

nasıl yapılır

Instagram Toplanan Verileri Görme İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram'a Video Yüklerken Görüntü Kaybı Yaşıyorum Nasıl Çözülür?

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra  Instagram'a görüntü kaybı olmadan videolar yükleyebilirsiniz.

Instagram'a fotoğraf veya video yüklerken kullanıcıların yaşadığı bir diğer sorun ise video veya fotoğraf boyutlarıdır. Örneğin: Telefonunuzda dikey bir şekilde çekilen bir fotoğraf Instagram gönderisi olarak paylaşılmak istenilirse Instagram fotoğrafı kırpmak zorunda kalacaktır.

Bu nedenle fotoğraflarınızı paylaşmadan önce 1080 x 1080  boyutuna getirmek sizler için faydalı olacaktır aynı şekilde hikaye ve reels videoları için 1080 x 1920 boyutunda ayarlamak daha kaliteli fotoğraf ve video paylaşmanıza olanak sağlar. Eğer cihazınız çok daha fazla çözünürlükte fotoğraf ve video çekiyorsa aşağıdaki adımları uygulayarak Instagram fotoğraf ve video boyutlarını ayarlayabilirsiniz

Sosyal Medya

Instagram Reels Video İndirme Nasıl Yapılır?

Bu içeriğimizde Instagram'a fotoğraf yüklerken görüntü kaybı yaşıyor  sorunu nasıl çözülür anlatmış olduk. Sizler Instagram'a fotoğraf veya video yüklerken görüntü kaybı yaşadığınızda hangi çözümleri kullanıyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. Instagram silinen mesajlar nasıl geri getirilir merak ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR