100W Hızlı Şarj Sunan Realme GT Neo 6 SE Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Realme GT Neo 6 SE özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken yeni telefon!

Anıl Özünaldım -

100W hızlı şarj teknolojisi sayesinde şarj işlemi için uzun süre beklenmesine gerek bırakmayan Realme GT Neo 6 SE özellikleri ve fiyatı ile öne çıkıyor. Bu rehberde yeni akıllı telefon modelinin neler sunduğunu açıkladık.

2024 yılının nisan ayı içerisinde tanıtılan Realme C65 ve Realme 12X modellerinin ardından yeni bir telefon duyuruldu. Realme GT Neo 6 SE olarak isimlendirilen telefonun özellik listesine fiyat etiketlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Realme GT Neo 6 SE Özellikleri

Mobil

En İyi Fiyat - Performans Telefonlar - 2024

Orta segment telefonlar arasında yer alan GT Neo 6 SE'nin arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera bulunuyor.

Cihazın ön yüzeyinde 32 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera yer alıyor. Ön ve arka kameralar 4K ve 1080p çözünürlüklerinde video kaydı yapabiliyor. Peki, Android 14 tabanlı Realme UI 5.0 ile beraber gelen Realme GT Neo 6 SE ne kadar fiyata satılıyor?

Realme GT Neo 6 SE Fiyatı

GT Neo 6 SE'nin Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Yukarıda tahmini fiyatlara yer verdik ancak telefon farklı fiyat etiketleriyle satışa sunulabilir.

Mobil

En İyi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

Bu rehberde Realme GT Neo 6 SE ücreti ve donanımı hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Söz konusu telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR