Winamp Alternatifi Programlar

En iyi Winamp alternatifi programlar neler? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için bir liste hazırladık. İşte listemizdeki Winamp benzeri programlar!

Can Çevrim -

Winamp alternatifi program arayan bilgisayar kullanıcıları için birbirinden başarılı hizmeztlerin yer aldığı bir liste hazırladık. Hazırladığımız listeye göz atabilir ve beğendiğiniz bir programı kullanmaya başlayabilirsiniz. İşte Winanmp benzeri programlar!

Birçok bilgisayar kullanıcısının ilk göz ağrısı olan ve neredeyse tüm bilgisayarlarda bulunan, olmazsa olmaz programlardan bir tanesi olan Winamp'ın piyasada birçok alternatifi olmasına karşın, hangi medya oynatıcının tam anlamıyla Winamp'ın yerini doldurabileceğini seçmek gerçekten zor olacak gibi görünüyor.

Gerçekçi olmak gerekirse, alternatif bir medya oynatıcının Winamp'ın yerini doldurabilmesi için Winamp üzerinde yer alan zengin eklenti ve tema desteği, gelişmiş özelleştirme seçenekleri, neredeyse bilinen tüm ses ve video formatları için codec desteği gibi birçok özelliği kullanıcılara sunması gerekiyor.

İnternet

Bu Hangi Şarkı? En İyi Şarkı Bulma Uygulamaları

Şu an piyasada yer alan alternatif medya oynatıcıların bir kısmı ana özelliklerini kullanıcılara basit bir arayüz üzerinde sunarken, diğer bir kısmı da ana özelliklerini modern bir arayüz üzerinde kullanıcılara sunmayı hedefliyor. Bu noktada tercih tabii ki tamamen biz kullanıcılara kalıyor.

Sonuç olarak bazı kullanıcılar basit bir kullanıcı arayüzünü tercih ederken bazı kullanıcıların da daha şık ve modern görünümlü arayüzleri tercih ettikleri bir gerçek. Öyle ki Winamp kullanan kullanıcılar arasında bile bu ayrım vardır.

Daha önce de söylediğim gibi piyasada Winamp'ın yerini alabilecek olan birçok ücretsiz medya oynatıcısı veya başka bir deyişle Winamp gibi programlar yer alıyor. Bu yazıda Winamp benzeri programları sizlerle paylaşacağız. Winamp alternatiflerine gelin hep birlikte göz atalım.

Winamp Alternatifi Programlar Listesi

Yukarıda Winamp alternatifi programlar yer alıyor. Listede yer alan programların detaylarına ve indirme bağlantılarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. AIMP Özellikleri

2. GOM Media Player Özellikleri

3. VLC Media Player Özellikleri

4. Apple iTunes Özellikleri

5.  Clementine Genel Özellikleri

6.  Spotify Özellikleri

7. Foobar2000 Özellikleri

8. Hanso Player Özellikleri

 

9. Wondershare Player Özellikleri

10. Jajuk Özellikleri

 

11. Helium Music Manager Özellikleri

12. JetAudio Özellikleri

 13. BSPlayer Özellikleri

Benzer İçerikler

YORUMLAR