YouTube Ambiyans Modu Nedir? Nasıl Açılır?

Youtube’un yeni özelliği olan ambiyans modu nasıl açılır? Youtube ambiyans modu nedir? Tüm bu soruların cevabı yazımızda.

Kemal Tavus -

Youtube her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Youtube’a eklenen ambiyans modu ise oldukça ilginç ve göz alıcı bir yenilik. Biz de sizler için Youtube ambiyans modu nedir, nasıl kullanılır anlatalım dedik. İşte Youtube’un yeni özelliği.

nasıl yapılır

YouTube Videoları Programsız Nasıl İndirilir?

Youtube Ambiyans Modu Ne İşe Yarar?

Ambiyans modu, adından da anlaşılacağı üzere izlediğiniz videonun daha etkileyici olmasını ve baktığınız ekranın daha hoş gözükmesini sağlayan bir moddur. Youtube’un koyu temasını kullandığınız zaman etkinleştirebileceğiniz ambiyans modu, videonun etrafında bir ışık hüzmesi oluşturarak video ekranı ile siyah panel arasında bir geçiş oluşturur. Bu sayede daha estetik ve göze hoş gelen bir arayüz elde edilir.

nasıl yapılır

YouTube’dan Oynatma Listesi Nasıl İndirilir?

Ambiyans modu etkinken videonun çevresini saracak olan geçişken renkler, videonun renkleri ile uyumludur. Örneğin mavi tonlarının yoğun olduğu bir deniz manzarası seyrederken videonun etrafı mavi renkleriyle, kırmızı tonlarının yoğun olduğu bir şömine videosu seyrederken videonun çevresi kırmızı renkleri ile aydınlatılıyor. 

nasıl yapılır

YouTube Arka Planda Çalma, Oynatma (iOS ve Android İçin)

Tahmin edebileceğiniz üzere tam ekran modundayken ve açık renkli beyaz tema ile ambiyans modu kullanılamıyor. Ambiyans modunun kullanılabilmesi için koyu temanın aktif olması ve tam ekran modunda olmamanız gerekmekte. Youtube, koyu tema destekleyen Android uygulamalarından biri ve pek çok kullanıcı bu özelliği sürekli kullanıyor.

Youtube Koyu Tema Nasıl Açılır?

Web tarayıcınızda:

Android ve iOS cihazlarınızda:

YouTube Ambiyans Modu Nasıl Açılır?

Web tarayıcınızda:

Android ve iOS cihazlarınızda:

Ambiyans modunu aktif ettikten sonra yukarıdaki videoyu açtığınızda ambiyans modunun nasıl gözüktüğünü daha iyi anlayabileceksiniz.

Youtube deneyimimizi daha iyi hale getiren ambiyans modu ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Siz Youtube’un bu özelliğini beğendiniz mi? Bundan sonra ambiyans modunu cihazlarınızda kullanacak mısınız? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

Youtube Vanced APK İndir

Benzer İçerikler

YORUMLAR