YouTube Premium Üyelik İptal Etme Nasıl Yapılır?

YouTube Premium nasıl iptal edilir? Sizler için YouTube Premium iptal etme işlemini adım adım anlatıyoruz.

Abdullah Yılmaz -

Dünyanın en popüler video izleme platformlarından biri olan YouTube, hiç şüphesiz her gün evrimleşiyor. Öyle ki son yıllarda ücretli versiyonu çıkmış durumda. Bu özelliklerden biri de YouTube Premium, birçok özellikle birlikte gelen YouTube Premium en bilindik özelliklerinden biri olan reklamsız video izleme özelliği sunuyor. Peki, kısa bir bilginin ardından YouTube Premium iptal etme nasıl yapılır? Gelin, yakından bakalım.

YouTube Premium İptal Etme Nasıl Yapılır?

Yukarıdaki adımları sırasıyla uyguladıktan sonra YouTube Premium iptal etme işlemini tamamlamış olacaksınız. Fakat eğer YouTube Premium'u tamamen iptal etmek istemiyorsanız yapmanız gerekenlerden biri de aboneliğinizi bir süreliğine duraklatmak olacaktır. Bu sayede Premium seçeneğine istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz. 

nasıl yapılır

YouTube’dan Oynatma Listesi Nasıl İndirilir?

YouTube Premium Duraklatma İşlemi Nasıl Yapılır? (Adım Adım)

YouTube Premium Hangi Özellikleri Sunuyor?

Yukarıdaki özellikleri kullanmak için YouTube Premium kullanmalısınız. Ancak bu özellikleri kullanmanın birkaç yolu daha var. Tabi ne kadar etik olduğu tartışılır bir konu olmakla beraber birçok kişi APK gibi uygulamalar kullanmaktadır. 

nasıl yapılır

YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır? Youtube MP3 Dönüştürücü

Bu yazımızda YouTube Premium nasıl iptal edilir? Ve daha fazlasını işledik. Peki, sizler YouTube Premium kullanıyor musunuz? Sizce YouTube Premium kullanmak mantıklı mı? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında bu durumu tartışalım. Ayrıca YouTube katıl üyeliği iptal etme nasıl yapılır? Meraklıları yazımıza göz atabilir. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR