Chain Demon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

Arcade salonlarında rastlanacak türden bir eğlenceyi mobil cihazınızda ücretsiz olarak yaşamak istiyorsanız Chain Demon hoşunuza gidecektir.

Bağımsız beceri oyunlarına karşı bir ilginiz varsa Pixcomp tarafından hazırlanan Chain Demon isimli bu çalışmaya göz atmanıza değecektir. Kelimenin tam anlamıyla arcade tarzı bir oyun olan Chain Demon, zamanında Atari salonlarında çıkmamış olması nedeniyle hayıflayabileceğiniz kadar eğlenceli ve hüner isteyen bir oynanışa sahip.

Oyunda serbest olarak hareket eden karikatüristik bir zebaniyi canlandırıyorsunuz ve etrafınızda sallamış olduğunuz gürz ile haritayı dolduran düşmanları yok etmeniz gerekiyor. Piksel grafikler ve japon çizgi film animasyonlarını andıran oyun görselliği son dereceli eğlenceli bir ambiyans yaratıyor. Oyunun oynanışı da bir o kadar akıcı. Bölüm içerisinde ufak canavarları katlettikten sonra bölüm sonu canavarlarına karşı da mücadele ediyorsunuz.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış bir oyun olan Chain Demon tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulama içi satın alma seçenekleri de içermeyen oyun karşınıza reklam görüntüleri çıkartacaktır, ancak bunların çok sık geldiğini düşünüyorsanız internet bağlantınızı kapatabilirsiniz.

Alper Çetiner

Chain Demon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Arcade salonlarında rastlanacak türden bir eğlenceyi mobil cihazınızda ücretsiz olarak yaşamak istiyorsanız Chain Demon hoşunuza gidecektir.

Pixcomp tarafından hazırlanmış bağımsız bir beceri oyunu olan Chain Demon, bu türün meraklısını acayip sevindirecek gibi görünüyor. Son derece eğlenceli bir oynanışa ve grafiklere sahip olan Chain Demon tam tamına bir arcade oyunu. Daha önce Atari salonlarına çıkmamış olmasına hayıflanacağınız kadar enteresan bir çalışma olarak mobil cihazlara ulaşan bu oyun yeteneklerinizi sınayacak bir çalışma.

Oyun içerisinde serbest olarak hareket eden şirin bir zebaniyi canlandırıyorsunuz ve cehennemin diğer kötü yaratıkları harita içerisinde size saldırmaya çalışırken etrafınızda çevirdiğiniz gürz ile kitlesel bir savaş ilan ediyorsunuz. Pikselli grafiklerin anime çizimleriyle bir araya gelen oyun görselleri gerçekten akılda kalan bir estetiğe sahip. Bölüm içerisinde dört bir yandan gelen canavarları püskürttüğünüzde bölüm sonu canavarları ile çarğışmanız gerekiyor.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanan bir oyun olan Chain Demon tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bir başka güzel haber de oyunun içerisinde uygulam içi satın alma seçeneklerinin bulunmaması. Yine de reklam görüntülerine karşı hazırlıklı olmanız gerekiyor. Belki dozu fazla kaçar ama internet bağlantısı kapatıldığında rahatlayabilirsiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demon Blitz

    Demon Blitz, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Demon Hunter

    Demon Hunter eğlenceli bir Android oyunudur
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Chip Chain

    Chip Chain, oyun fişleriyle hazırlanmış ve oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Demon Sword: Idle RPG

    Demon Sword: Idle RPG, iblisler ve insanların beraber yaşadığı dünyada geçen bir mobil RPG oyunudur.
  • Demon God APK

    Demon God APK ile gerçek zamanlı bir MMORPG dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Chain Cube

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Japan Food Chain

    Japon yemekleri hazırlamaya çalışacağız.