10K Taps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

10K Taps mobil oyunu, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve sadece ekrana dokunarak hoş zaman geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen 10K Taps mobil oyunu, sadece ekrana dokunarak harikalar yaratabileceğiniz sıra dışı bir bulmaca oyunudur.

10K Taps mobil oyununda tek yapmanız gereken ekrana dokunmak olacak ancak o kadar kolay üstesinden gelebileceğinizi düşünmeyin. Bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan 10K Taps mobil oyunu aynı zamanda el becerisinin de öne çıktığı bir oyun.

Oyunda karelerle bölünmüş düz bir patika göreceksiniz. Küplerin aralıklarla yer aldığı platformda ilerlettiğiniz küp ile bir sonraki küp arasında yer alan karelerin sayısı kadar ekrana dokunmanız gerekiyor. Yani bir sonraki küpe ulaşmak için önünüzde 8 kare var ise 8 kere ekrana dokunacaksınız. Bağımlılık yapacak bu oyunu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

10K Taps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
148 MB DOSYA BOYUTU

10K Taps, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve ekrana dokunarak yol alacağınız oldukça farklı bir tür bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen 10K Taps mobil oyunu, yalnızca ekrana dokunarak oynayacağınız ve el becerinizi ön plana çıkaracağını oldukça farklı bir tür bulmaca oyunudur.

Oyunun tasarımı ve mekaniği oldukça dikkat çekici ve özgün diyebiliriz. 10K Taps mobil oyununda tek yapmanız gereken ekrana dokunmak olacak ancak bu tablo size sıkıcı ve kolay bir oyun izlenimi vermesin. Oyuna başladığınızda her şey günlük güneşlik olacak ancak işler zamanla sarpa saracaktır.

Oynanıştan bahsetmek gerekirse, karelerle bölünmüş bir platformda kutunuzu ilerleteceksiniz. Ancak bir kural var ki o da yolda görülen küplere ulaşacak kadar ekrana dokunmak. Bu durumda bir sonraki kutuya ulaşmak için geçtiğiniz kare sayısı kadar ekrana dokunacaksınız. Sıkıldığınız her an açıp oynayarak zamanınızı değerlendireceğiniz 10K Taps mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Taps

    Taps, sayılarla haşır neşir olduğunuz bir bulmaca ve beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Tricky Taps

    Topu tuzaklardan sıçratın.
  • Impossible Taps

    Impossible Taps, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Taps to Riches

    Taps to Riches, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.