11860 Numara Sorgulama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,335 TOPLAM İNDİRME

11860 Numara Sorgulama, adından da anlaşıldığı üzere bilmediğiniz numaraları öğrenmenizi yada isimden numara bulmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir Android uygulamasıdır.

11860 Numara Sorgulama, yazacağınız kişilere ait numaraları görüntüleyebileceğiniz yada numarayı girerek kimin üzerine kayıtlı olduğunu görebileceğiniz bir bilinmeyen numara sorgulama servisidir. Servisin Android ve iOS platformlarına özel geliştirilen uygulamaları sayesinde mobil cihazlarınız üzerinden de numara sorgulama işlemlerini kolayca yapabilirsiniz.

11860 ile Avea, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom veri tabanında bulunan numaralara anında ulaşabilirsiniz. Her birine ayrı ayrı mesaj atmanıza gerek kalmamaktadır. Numaradan isim bulma yada isimden numara bulma dışında firmaların numaralarını bulma işlemi de yapabildiğiniz uygulama üzerinde yapacağınız işlemler ücretlidir. Tüm operatörler için sorgulama işlemleri vergiler dahil 2.90 TL'dir. Fakat bu fiyat mobil uygulama üzerinden yapılan sorgulamalar için geçerli. 11860'ı arayarak gerçekleştireceğiniz sorgulamaların fiyatı 1.75 TL'dir.

Başka numaralar tarafından sık sık aranıyorsanız ve kim olduklarını öğrenmek istiyorsanız 11860'ı mutlaka kullanmanızı öneriyorum. Yaptığınız sorgulamalar sonucunda herhangi bir sonuç bulunmuyor ise aramış olduğunuz kişi bilgilerini operatörlerin veri tabanlarında paylaşmıyor anlamına gelmektedir. Servisten kaynaklanan bir problem değildir.

Sizde istediğiniz zaman istediğiniz numaralara yada isimlere ulaşmak istiyorsanız 11860 Numara Sorgulama uygulamasını Android cihazlarınıza mutlaka indirmelisiniz.

Barış YANIK

11860 Numara Sorgulama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

11860 Numara Sorgulama, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz bir bilinmeyen numara sorgulama servisidir.

11860 Numara Sorgulama, sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrenebileceğiniz yada isimden numaralara erişebileceğiniz ücretli bir bilinmeyen numara sorgulama servisidir. Kişi numaraları dışında firma isimleri ile de numara sorgusu yapabiliyorsunuz.

Uygulama üzerinde Avea, Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'a kayıtlı numaralar için tek bir seferde sorgulama yapabiliyorsunuz. Eğer sorgulama yaptığınızda bir sonuç alamıyorsanız arama yaptığınız kişinin bilgileri operatörlerin veri tabanlarında paylaşılmıyor demek anlamına geliyor.

Servisin mobil uygulamasını kullanarak sorgulama işlemi vergiler dahil 3.59 TL'dir. Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilmenize rağmen sorgu yaparken hattınızdan ücret kesileceğinin aklınızda bulunması gerekiyor. Uygulama üzerinden değil de 11860'ı arayarak yapacağınız sorgu işlemleri için ise 1.75 TL ödüyorsunuz. Dilediğiniz zaman numara sorgulama işlemi yapmanızı sağlayan 11860 Numara Sorgulama uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize indirerek sizi rahatsız eden yada merak ettiğiniz numaraları sorgulayarak kolayca kim olduklarını bulabilirsiniz.

Kolay kullanım hedeflenerek tasarlanmış olan uygulamanın ana menüsü üzerinde yapmak istediğiniz işlemlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Numara Taşıma Sorgulama

    Numara Taşıma Sorgulama, aradığınız numaraların hangi operatörde olduğunu öğrenebileceğiniz bir numara taşıma sorgulama servisidir.
  • GPT - Numara Sorgulama

    GPT - Numara Sorgulama, numaradan isim bulma özelliğine sahip olan bir bilinmeyen numaralar uygulamasıdır.
  • CIA

    Ücretsiz numara sorgulama uygulaması olan CIA, hem Android hem de iOS platformunda kullanılabiliyor.
  • TKGM Parsel Sorgu APK

    Parsel sorgulama için e-Devlet dışında TKGM Parsel Sorgu uygulamasını kullanabilirsiniz. Parsel sorgulama APK yükleyin, hızlıca sorgulayın.
  • IMEI Sorgulama

    IMEI Sorgulama, Android cihazlarınızın IMEI numarasını hızlı ve pratik bir şekilde sorgulamanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • GetContact APK

    GetContact APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir numara sorgulama uygulamasıdır.
  • Seçmen Sorgulama

    Seçmen Sorgulama, gerekli kimlik bilgileri girilerek seçimler için yapılması gereken kontrol işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz resmi Android uygulamasıdır.
  • Cia Numara Silme

    Cia Numara Silme, Android telefonlarınız üzerinde kullanarak bir kereliğine veya düzenli olarak CIA programından telefon numaranızı silmeye yarayan faydalı ve ücretsiz bir uygulamadır.