1655F

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Harika zaman geçirebileceğiniz eğlenceli bir macera oyunu

1655F, boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz harika bir mobil macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda yeraltı yaratıklarıyla amansız mücadelelere girişiyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz yepyeni bir macera oyunu olan 1655F, karanlık atmosferi ve zorlu bölümleriyle karşımıza çıkıyor. Karanlık zindanlarda geçen oyunda yeraltı canavarlarıyla mücadele ediyor ve onları ortadan kaldırarak katları birer birer temizlemeye çalışıyorsunuz. Retro tarz grafikleri ve atmosferiyle de dikkat çeken oyunda savaşı kazanmak için büyülere de başvurabiliyorsunuz. Ordunuzu da güçlendirebileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Eşsiz eğlenceli seviyelere sahip olan 1655F sizleri bekliyor.

1655F oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

1655F

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil macera oyunu

1655F, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve eşsiz bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Yeraltı yaratıklarıyla mücadele ettiğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu olan 1655F, karanlık zindanlarda mücadele edip yeraltı yaratıklarını ortadan kaldırmaya çalıştığınız bir oyundur. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi son derece iyi kullanmalı ve tüm canavarları öldürmelisiniz. Ordunuzu da genişleterek daha güçlü bir konuma gelebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Retro tarz grafikleri ve atmosferiyle de dikkat çeken oyunda savaşı kazanmak için büyülere de başvurabiliyorsunuz. Eşsiz eğlenceli seviyelere sahip olan 1655F sizleri bekliyor.

1655F oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dillo Rush

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • Frogami

    Reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir macera oyunu
  • Spoorky

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Fishing Paradiso

    Zevkli bir balık tutma oyunu
  • ChronoBlade

    Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu
  • Elfins: Magic Heroes 2

    Harry Potter hayranlarına özel sihir oyunu
  • Cat Quest

    Gerçek zamanlı mücadelelere sahne olan bir RPG deneyimi
  • Gravity Mess

    Gravity Mess, uzayda geçen arcade türünde eğlenceli bir Android oyunu.