1943 Deadly Desert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

1943 Deadly Desert, 2. Dünya Savaşı'nın yapıldığı döneme götüren sıra tabanlı mobil strateji - savaş oyunu.

1943 Deadly Desert, İkinci Dünya Savaşı’nın olduğu döneme götüren sıra tabanlı oynanışa sahip strateji oyunu. Android platformunda ücretsiz karşımıza çıkan oyunda çöl topraklarında dönemin tankları, uçakları, askerleriyle birebir veya online savaşlara katılıyor, özel görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Grafiklerin son derece güzel gözüktüğü oyunda çöl topraklarında bulunmamızın amacı 2. Dünya Savaşı’nın sürdüğü bu dönemde gücümüzü göstermek. Tarihe adını yazdıran en büyük general olabilmek için taktiksel becerilerimizi katıldığımız tehlikeli görevlerde göstermemiz gerekiyor. Oldukça büyük haritalarda tank, uçak, top, piyade, paraşütçü ve diğer özel birliklerimizden oluşan devasa ordumuzla katıldığımız çok sayıda senaryo var.

Uzun süreli çevrimiçi çok oyunculu savaşların gerçekleştiği 2. Dünya Savaşı temalı strateji oyununda alıştığımızın dışında oynanış hakim. İlerledikçe açılan haritada birliklerimizi doğrudan düşman üssüne sürüp çarpışma şansına sahip değiliz. Tank, uçak veya asker… Seçimimizi yapıp belirtilen alanlara taşıyarak hamlemizi yapıyor ve düşmanın saldırmasını bekliyoruz. Gerek hava gerekse de kara saldırılarında veya savunma yaparken tek üniteyi sınırlı bir alanda hareket ettirmemize izin verildiğinden hareketli görüntüler ortaya çıkmıyor. Ancak bunun güzel yanı da var; Savaş esnasında oyundan çıkmadan ara verme şansına sahip oluyorsunuz.

Erkan Calp

1943 Deadly Desert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
166 MB DOSYA BOYUTU

1943 Deadly Desert, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz sıra tabanlı strateji oyunu.

1943 Deadly Desert, bizleri 2. Dünya Savaşı dönemine götürüyor. iPhone ve iPad'inizde sıra tabanlı strateji – savaş oyunlarına yer veriyorsanız kesinlikle oynaması gereken bir yapım olduğunu düşünüyorum. Grafikler bir mobil oyuna göre oldukça kaliteli, detaylar harika ve savaş ortamı kusursuz yansıtılmış. Dönemin tankları, uçakları, piyadeleriyle kendinizi gerçekten savaştaymışsınız gibi hissediyorsunuz.

Sürekli taktik değiştirerek ilerlemeniz gereken savaş oyununda üniteler tanıdık olsa da oynanış tarafı biraz alışma gerektirecek düzeyde farklı. Hem kara hem de hava saldırılarını gerçekleştirirken veya savunma hattınızı oluştururken rahat hareket edemiyorsunuz. Birliğinizi seçtiğiniz anda yeşil noktalar beliriyor ve onlar dışında bir yere yönlendiremiyorsunuz. Dolayısıyla tanklar birbirlerine yaklaşırken veya uçaklarınızı çağırırken bir animasyonla karşılaşmıyorsunuz. Hal böyle olunca aksiyon dozu biraz düşüyor.

Dönemi hatırlatan birçok birlik ve silahı göreceğiniz oyunda üç mod yer alıyor. Zorlu görevlerin sizleri beklediği campaign ile birlikte birebir ve online savaş modlarını ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Iron Desert

    Iron Desert ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Deadly Convoy

    Sokağa yayılın ve zombilere günlerini gösterin.
  • Deadly Association

    Deadly Association zorlu bulmacalara yer veren bir macera oyunudur
  • Deadly Bullet

    Deadly Bullet özel bir yapı sunan eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Deadly Jump

    Deadly Jump, zindanda hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz retro Android oyunu.
  • Deadly Puzzles

    Deadly Puzzles bir dedektifi canlandırdığımız bir macera oyunudur
  • Dino Hunter: Deadly Shores

    Dino Hunter: Deadly Shores başarılı bir avcılık oyunudur
  • The Seven Deadly Sins

    The Seven Deadly Sins, Netmarble tarafından geliştirilen ve Android üzerinden oynanabilen, kendi has özellikleri bulunan bir macera oyunudur.