1Store

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

1Store ile Windows Phone mağazanıza açılan alternatif bir pencereye sahip olabiliyorsunuz.

Windows Phone'un kendi uygulama mağazasından sıkılmış olan ve yeni bir hava arayan kullanıcılara yönelik hazırlanmış bir alternatif olan 1Store size sunulan farklı görünümlü bir mağaza. Beyaz mavi arka planıyla Windows Phone tasarım dilinden dışarı çıkan 1Store herkesin aradığı estetik mi bilinmez ama kendine göre kolay anlaşılır bir tasarıma da sahip.

1Store popüler uygulamaların bağlantılarını bulabilmenizi sağlamakla kalmıyor, mümkün olabildiğince gerçek zamanlı olarak da güncelleme konusunda titizlik gösteriyor. Günü gününe sonuçlar yakalamanız büyük bir olasılıkla mümkün olmayacaktır ancak 1 haftalık bir bekleme içerisinde güncel versiyona ulaşmak konusunda 1Store size sıkıntı yaşatmayacaktır.

Alternatif üreticiler ve klon oyunlar konusunda daha geniş bir kütüphane sunmasa da bunları daha çok ön plana çıkartan 1Store, biraz da Windows Phone mağazası içerisinde saklanmak istenen yasadışı veya onaysız uygulamaları daha yoğun olarak karşınıza çıkarmaya eğilimli. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile alternatif bir mağaza deneyimi elde edebilirsiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IDrive

    IDrive ile mobil cihazınızdaki tüm verileri bulut ortama aktarabilirsiniz.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Şifre Üret

    Şifre Üret, güçlü şifreler oluşturmanıza yardımcı olur.
  • SkyType

    SkyType, bilgisayarınızın klavyesini kullanarak mobilde daha hızlı yazmanıza yardımcı olan bir uygulama.
  • Archiver

    Archiver, telefonunuzun hafızasındaki ve bulut hesaplarınızdaki sıkıştırılmış dosyaları açabilen ücretsiz bir uygulamadır.
  • Pushbullet

    Pushbullet ile telefonunuza düşen bildirimleri bilgisayarınızdan görebilir, cihazlar arası dosya aktarımı yapabilirsiniz.
  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile Windows Phone telefonunuzu fare olarak kullanabilir, bilgisayarınızı yönetebilirsiniz.
  • WinZip

    WinZip, Windows Phone platformundaki en iyi dosya sıkıştırma ve açma programı.