2 Cars

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,333 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

2 Cars, Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip keyifle oynayabileceğiniz bir refleks oyunu.

2 Cars, ayı anda hızla giden iki arabayı kontrol etmek durumunda olduğunuz zorlu bir refleks oyunu. Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda yapmanız gereken tek şey arabalara zamanında dokunmak ancak oyun öyle zor hazırlanmış ki zaman zaman bunu unutuyor, parmaklarınız dolanıyor ve oyuna yeniden başlamak zorunda kalıyorsunuz.

Android ve iOS platformunda Ketchapp tarafından yayınlanan yepyeni refleks oyunu 2 Cars, Windows 8 platformunda resmi olarak yer almasa da geliştiriciler farklı bir isimle de olsa oyunu koymuşlar ve bence mobildekinden farksız bir oynanış sunuyor. İster dokunmatik ekranlı tabletinizde isterseniz de bilgisayarınızda fareyi kullanarak oynayabileceğiniz oyunda dört şeritli bir yolda giden iki farklı renkte arabayı kontrol ediyorsunuz. Yol boyunca karşınıza arabaların renkleri ile aynı olan bir yuvarlak bir de kare şekil çıkıyor. Yuvarlak şekil puan kazandırdığı için asla es geçmemeniz, kare şekilde de engel olduğu için asla değmemeniz gerekiyor. Bu size oldukça basit gelebilir ancak aynı anda giden iki araba sabit hızda ilerlemiyor; gittikçe hızlanıyorlar. Tam bu noktada dikkat ve refleksleriniz devreye giriyor.

2 Cars, şimdiye kadar oynadığım en zor araba yarışı oyunu diyebilirim. Reflekslerinize güveniyorsanız odaklanma sorununuz da yoksa kesinlikle denemeniz gereken bir yapım.

Erkan Calp

2 Cars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
875 TOPLAM İNDİRME

2 Cars yüksek beceri gerektiren ve reflekslerin büyük öneme sahip olduğu bir Android oyunu.

2 Cars tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir Android oyunu olarak ööne çıkıyor. Eğer beceri oyunlarından, özellikle reflekslere dayalı olanlarından hoşlanıyorsanız 2 Cars tam da size göre bir oyun.

Oyunda son derece basit gibi görünen ama aslında bir hayli zorlayıcı bir görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Dört şeritli bir yolda ilerleyen iki aracın kontrolünü elimize alıyor ve karşımıza çıkan engellerden kaçarak mümkün olduğu kadar ileri gitmeye çalışıyoruz.

Oyunda yerine getirmemiz gereken görev bir tek bu değil. Engellerden kaçmaya çalışırken bir yandan da karşımıza çıkan renkli daireleri toplamaya çalışıyoruz. Bu noktada dikkat etmemiz gereken ayrıntı ise, mavi arabayla mavi, kırmızı arabayla ile kırmızı daireleri toplamak. Kulağa basit gibi gelse de iki görevi aynı anda yürütmek bir noktadan sonra yüksek dikkat gerektiriyor.

Genel olarak keyifli ve sade bir oyun olarak niteleyebileceğimiz 2 Cars bu kategoride oynayabileceği kaliteli bir oyun arayan herkesin denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

2 Cars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
14.7 MB DOSYA BOYUTU

2 Cars iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri keyifli bir beceri oyunu arayanların mutlaka göz atması gereken bir seçenek.

2 Cars hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Pek çok oyunsever iyi bir oyunun sahip olması gereken özellikler arasında grafiklerin iyi ve oyun altyapısının sofistike olmasını sayar. Fakat 2 Cars isimli bu oyun basit grafikleri ve son derece sade bir altyapı üzerine kurulmuş atmosferiyle iyi bir oyunun yukarıda sayılanlar olmasa da başarılı olabileceğini kanıtlıyor.

Oyunda düz bir hat üzerinde ilerleyen araçları kontrol ediyoruz. Bu araçlardan birisi mavi diğeri ise kırmızı. Araçların rengi yolda karşılaştığımız halkaları toplama konusunda bize yol gösteriyor. Mavi arabayla mavi halkaları, kırmızı arabayla ise kırmızı halkaları toplayarak mümküno lduğu kadar ileri gitmeye çalışıyoruz. Elbette bu aşamada önümüze çeşitli engeller de çıkıyor. Bunlardan hızlı refleksler sergileyerek sıyrılmalıyız, aksi hale oyun sona eriyor.

Sade ve göz yormayan grafikleri, beceriye dayalı ve dinamik oyun yapısı ile beğenimizi kazanan 2 Cars, bu tarz beceri oyunlarından hoşlanan herkesin göz atması gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

2 Cars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

2 Cars, hız ve odaklanma gerektiren harika bir araba yarışı oyunu.

2 Cars, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip boş zamanlarınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz harika bir refleks geliştirme oyunu.

Aynı anda iki farklı arabayı kontrol etmeye çalıştığımız sonsuz oynanışa sahip 2 Cars oyununun ilk görüşte kolay gibi gelen oynadıkça zorlaşan ve daha keyifli hale gelen bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Dört şeritli bir yolda giden iki ayrı renkte arabayı kontrol etmek çok basit olsa da yolunuza çıkan engeller işinizi oldukça zorlaştırıyor. Arabaların renkleri ile uyumlu bir kare bir de yuvarlak şekillerden yuvarlak olanını sürekli almanız, es geçmemeniz; kare olanına ise hiç dokunmamanız gerekiyor ancak iki araba kontrol etmek durumunda olduğunuzdan ve de arabalar git gide hızlandıklarından bir süre sonra nereye dokunacağınızı şaşırıyorsunuz.

Basit görsellerle son derece zevkli bir oynanış sunan 2 Cars’ı reflekslerini geliştirmek isteyen herkese öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Project Cars 2

    Project Cars 2 yüksek gerçekçilik sunan bir yarış oyunudur
  • Project CARS 3

    Project CARS 3 Steam'de! İnceleme puanı yüksek araba yarışı oyunu Project CARS 3'de heyecan dolu gerçek bir yarış deneyimi sizi bekliyor.
  • Bombastic Cars

    Bombastic Cars araçlarınızla savaşabileceğiniz bir yarış oyunu
  • Project CARS - Pagani Edition

    Project CARS - Pagani Edition ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Cars with Guns: It's About Time

    Cars with Guns: It's About Time araçlarınızla savaşabildiğiniz bir yarış oyunu
  • Cars: Fast as Lightning

    Cars: Fast as Lightning, popüler animasyon filmi Arabalar'dan uyarlanan her yönüyle başarılı bir yarış oyunudur.
  • Toca Cars

    Toca Cars, Windows tablet ve bilgisayarınıza indirip çocuğunuza - küçük kardeşinize sunabileceğiniz en iyi yarış oyunu.
  • Mini-cars Racing

    TAMindir tavsiye yaz oyunlarından harika bir oyun daha.İş başında bunalanlar veya canı sıkılıp oyalanmak isteyenler işte size hız ve eğlence dolu bir yarış oyunu.