2048 by Gabriele Cirulli

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

2048 by Gabriele Cirulli, tek kutuda 2048 rakamını elde etmeye çalıştığınız popüler bulmaca oyunudur.

2048, sayıları toplayarak ilerlemeye dayanan popüler bir bulmaca oyunudur. Oyunun yapımcısı Gabriele Cirulli tarafından sunulan ve kısa sürede bağımlısı olacağınız oyunda tek bir amacınız var o da sayıları dikkatlice toplayarak, 2048 yazılı kareyi elde etmek.

Sayılarla oynamayı sevenlere hitap eden 1024 ve Threes oyunlarından esinlenilerek hazırlanmış bir bulmaca oyunu olan 2048, hızlı düşünme ve dikkat gerektiren harika bir bulmaca oyunu. Sayı odaklı bir oyun olduğundan sayılara iyice odaklanmalısınız. Herhangi bir süre veya hareket sınırınız yok. Sayıları toplarken iki kere düşünmeli, oyunun amacının en yüksek puan elde etmek değil, 2048 yazan kareyi elde etmek olduğunu unutmamalısınız.

Düşünmeden ilerlediğinizde oldukça kısa süren oyunda iki farklı oyun modu bulunuyor. Classic Mode’u seçtiğinizde hiçbir sınır olmadan (süre, hareket) 2048’li kareyi elde etmeye çalışıyorsunuz. Time Trial modu ise hızlı düşünme gücünüzü ve reflekslerinizi geliştirmak isteyenlere yönelik hazırlanmış. Bu oyun modunda süreye karşı oynuyor, hareket sayınız kaydedilyor ve size verilen sürede en yüksek puanı elde etmeye çalışıyorsunuz. Diğerine göre bu oyun modunun daha eğlenceli olduğunu söyleyebilirim.

İster tablet isterseniz de akıllı telefonunuzla oynayabileceğiniz oyunun oyun içi menüleri oldukça sade tasarlanmış. O anki puanınız ve şimdiye kadar yaptığınız en iyi puan ekranın sağ üst köşesinde, orta bölmede 4x4 tablo (Standart tablo boyutu, değiştirilemiyor.) alt bölmede ise hareket sayınız ve süre yer alıyor. Herşey olabildiğince sade hazırlandığından sayılara odaklanmanız son derece basit. Oyun ücretsiz olması yönünde alt tarafta reklamlar gösteriliyor. Bu reklamlar çok aşağıda olduğundan, oyununuzu kesinlikle etkilemiyor, rahatsız etmiyor.

Mobil platformun yanı sıra web tarayıcı üzerinden de oynanabilen bu bulmaca oyunu kolay gibi gözüken, başladıktan sonra zor bırakacağınız oyunlar arasında. Eğer sayılarla oynamayı seviyorsanız 2048 resmi oyununu kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

2048 by Gabriele Cirulli

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

2048 by Gabriele Cirulli, hem mobil hem de web tabanlı ücretsiz ve popüler bulmaca oyunudur.

Web tabanlı popüler bulmaca oyunlarından 2048’in iPhone ve iPad için hazırlanmış resmi oyunudur. Gabriele Cirulli tarafından geliştirilen ve gerek web tarayıcı gerekse de mobilde en çok oynanan bulmaca oyunlarından olan 2048, reflekslerinizi ve hızlı düşünme yeteneğinizi geliştirebileceğiniz harika bir oyun.

2048, 4x4 tabloda kutucukları kaydırarak aynı sayıları birbiriyleriyle eşleştirdiğiniz, diğer bir deyişle sayıları toplayarak ilerlediğiniz ve 2048’li kareyi elde etmeye çalıştığınız bağımlılık yaratan ve hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz bir mobil oyun.

Sayı odaklı bu oyunu Classic Mode ve Time Trial olmak üzere iki farklı oyun modunda oynayabiliyorsunuz. Classic Mode, tahmin edeceğiniz üzere hareket ve süre sınırı olmadan oynadığınız, Time Trial de sizi hızlı ve doğru düşünmeye iten diğerine göre daha zevkli bir oyun modu. Farklı kuralların geçerli olduğu her iki oyun modunda da tablo sayısı aynı. Standart 4x4 tabloda 2048 kutusunu elde edene kadar uğraş veriyorsunuz. Tüm puanlarınız otomatik olarak cihazınızda saklanıyor. Dilerseniz oyun bitiminde elde ettiğiniz puanı sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Tamamen ücretsiz olan ve herhangi bir kayıt işlemi gerektirmeyen oyunun menüleri de oyunun kendisi kadar basit. Farklı iki oyun modunun haricinde, oyunun nasıl oynandığını ve nasıl ortaya çıktığını öğrenebilmeniz için seçenekler mevcut. Oyun içinde ise puanlarınız sağ üstte, oyun alanı ortada, hareket sayınız ve süre tablo altında yer alıyor. Ücretsiz oyunlarda alışık olduğumuz reklamlar da en altta yer alıyor. Reklamların oyun akışını kesinlikle etkilemediğini belirteyim.

2048, hem iPhone hem de iPad’inizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, bulmaca türündeki en iyi oyunlardan biri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super 2048

    Super 2048, son zamanların en popüler bulmaca oyunlarından biri olan 2048'in daha gelişmiş ve ğelenceli versiyonudur.
  • City 2048

    City 2048, Android platformunda popüler bulmaca oyunu 2048'in şehir sürümü olarak öne çıkıyor.
  • My 2048 City

    My 2048 City, 2048 bulmaca oyunu kurallarına göre oynanan şehir kurma oyunu.
  • 2048 Number Puzzle Game

    2048 Number Puzzle Game, son zamanlarda popüler olmaya başlayan 2048 bulmaca oyununu oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir uygulamadır.
  • 2048 World Championship

    2048 World Championship, 2 ve 2'nin katındaki sayıları bir araya getirerek 2048'i elde etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • 2048 Bricks

    2048 oyunu tetrisle buluşuyor.
  • 2048 Balls 3D

    2048 Balls 3D Android oyununda numaralı topları düşürerek ilerliyoruz.
  • 2048 Kingdoms

    2048 Kingdoms, klasik 2048 oynanışına sahip savaş oyunu.