300: Rise of an Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
693 TOPLAM İNDİRME

300: Rise of an Empire destansı bir aksiyon oyunudur.

300: Rise of an Empire aynı ismi taşıyan ve ünlü 300 filminin devam filmi olan 300: Rise of an Empire için özel olarak geliştirilmiş bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileğiniz bir mobil oyun olan 300: Rise of an Empire'da Atina'lı bir general olan Themistokles ana kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Oyundaki hikaye örgüsü Antik Yunan'ın Pers İmparatorluğu tarafından 2. kez işgal edilme girişimi etrafında gelişiyor. İlk filmde de karşımıza çıkan Xerxes, Pers ordularını Atemisia komutasında Antik Yunan üzerine gönderiyor. General Themistokles bu girişimi engellemeli ve Antik Yunan'ı Pers İmparatorluğu karşısında birleştirerek özgürlüğü garanti altına almalıdır. Biz bu noktada oyuna dahil oluyoruz ve Themistokles'in kontrolünü alarak denizde yol alan gemiler üzerinde Pers birlikleri ile amansız bir mücadeleye girişiyoruz.

300: Rise of an Empire teknolojik olarak oldukça başarılı bir oyun. Oyundaki yüksek kaliteli ve güzel grafikler kaliteli ara sahnelerle birleştirilmiş. Bu ara sahneler sayesinde hikaye anlatımı kuvvetlendiriliyor ve oyuncuya gelişmiş bir oyun deneyimi sunuluyor. Oyunda karşımıza çıkan askerlerle çarpışarak kombolar oluşturabiliyoruz. Eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız 300: Rise of an Empire kaçırmanız gereken bir yapım.

 

Can Erdil Şentürk

300: Rise of an Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

300: Rise of an Empire heyecan dolu bir aksiyon oyunudur

300: Rise of an Empire büyük beğeni kazanan 300 filminin devamı niteliğinde olan ve kendisiyle aynı isme sahip olan sinema filminin resmi mobil oyunudur.

Warner Bros tarafından yayınlanan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'ler üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan 300: Rise of an Empire'da Antik Yunan generali olan Themistokles'in hikayesi konu alınıyor. Antik Yunan'ın 2. defa Pers İmparatorluğu tarafından saldırıya uğraması sırasında geçen olaylar boyunca general Themistokles'in kotrolünü elimize alıyoruz. Atina'lı bir general olan Themistokles, Pers komutanı Artemisia tarafından kontrol edilen Pers deniz kuvvetlerini durdurarak Antik Yunan'ı birleşitirme niyetindedir. Bu iş için acımasızca saldıran Pers kuvvetleri ile çarpışmalı ve kahramanlığımızı kanıtlamalıyız.

300: Rise of an Empire klasik bir aksiyon oyunudur. Gemiler üzerinde yolculuk ederken bir yandan da üzerimize saldıran askerlerle dövüştüğümüz oyunda kılıç ve kalkanımızı kullanıyoruz ve çeşitli kombolar yaparak düşmanlarımızı yenmeye çalışıyoruz. 300: Rise of an Empire yüksek grafik kalitesiyle öne çıkıyor. Oyun kaliteli ara sahnelerle süslenmiş ve hikaye anlatımı bu ara sahnelerle güçlendirilmiş. Eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız bu başarılı ve tamamen ücretsiz oynayabileceğiniz yapımı kaçırmayın.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Empire: Rise Of BattleShip

    Okyanusa hükmedin!
  • Rise of Darkness

    Rise of Darkness fantastik bir hikayeye sahip olan bir aksiyon - rol yapma oyunudur
  • Godfire: Rise of Prometheus

    Godfire: Rise of Prometheus yüksek kaliteli grafiklere sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur
  • Dragons Rise of Berk APK

    Dragons Rise of Berk APK, kurtarıp eğittiğiniz ejderhalarla savaşlara girdiğiniz bir Android oyunu. Rise of Berk, ejderha oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • EvilBane: Rise of Ravens

    EvilBane: Rise of Ravens mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Sky Gamblers: Rise of Glory

    Sky Gamblers: Rise of Glory ile 1. Dünya Savaşı'nı tekrar yaşayabiliyoruz.
  • Origins of an Empire

    Tarihi mobil oyunları sevenler bu yapımı kaçırmamalı!
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.