3D Monster Truck Parking Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
549 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

3D Monster Truck Parking Game sadece bir park etme oyunu değil, aynı zamanda dev kamyonlarla akrobasi yapabildiğimiz eğlenceli bir oyun.

3D Monster Truck Parking Game birbirinden güçlü ve devasa canavar kamyonları kullanarak tehlikeli akrobatik hareketler yapabileceğimiz keyifli bir Android oyunudur. Hem tablet hem de akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz 3D Monster Truck Parking Game, adında park etme oyunu ibaresini taşısa da özünde daha fazlasını barındırıyor.

Oyunda son derece kolay bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Daha önce bu tarz bir oyun oynamamış olan kullanıcılar bile bu oyunu oynarken herhangi bir zorluk yaşamayacaktır. Kusursuz çalışan kontrollere eşlik eden detaylı modellemeler, oyundan alınan keyfi artıran faktörler arasında yer alıyor.

Asıl ilgi çeken nokta ise çok sayıda farklı bölüm tasarımına sahip olması. Tepeler, dev platformlar, takla rampaları ve dahası bu oyunda sizleri bekliyor. Bölüm çeşitliliğinin bu denli çok olması, oyunun kısa sürede tüketilmesine engel oluyor.

Eğer ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir araba oyunu arıyorsanız 3D Monster Truck Parking Game hoşunuza gidecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Garbage Truck Parking

    3D Garbage Truck Parking Game, simülasyon oyunlarından hoşlanan Android kullanıcılarının denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Monster Truck Driver 3D

    Monster Truck Driver 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar kamyon oyunudur
  • 3D Truck Parking

    3D Truck Parking ücretsiz bir tır park etme oyunudur.
  • Truck Parking 3D

    Android Truck Parking 3D oyunu özellikle park etme oyunlarını sevenler için etkileyici bir deneyim sunuyor.
  • Parking Frenzy 2.0 3D Game

    Araba park etmeye çalışacağız.
  • Real Truck Parking 3D

    3D grafiklere sahip olan bu oyunda amacınız kullandığınız aracı size verilen bölgeye düzgün bir şekilde park etmek.
  • 3D Parking Game 2016

    3D Parking Game 2016, spor ve lüks araçları kullanarak park etmeniz gereken eğlenceli ve 3 boyutlu bir Android araba park etme oyunu.
  • Valley Parking 3D

    Valley Parking 3D, araçları park etmenizi amaçlayan ve oldukça zorlu parkurlara sahip olan bir yarış oyunudur.