3D Paperball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

3D Paperball, çöpe kağıt atarak zaman öldüren bir elemanın yerine geçtiğiniz bir Windows oyunu.

3D Paperball, ofisinde sıkıntıdan patlayan bir elemanın yerine geçerek saatlerimizi çöp kutusuna kağıt atma eylemiyle geçirdiğimiz bir oyun. Windows tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirebildiğimiz ufak boyutlu beceri oyununda basket atma yeteneğimizi konuşturuyoruz.

Göze hoş gelen detaylı grafiklerle bizleri karşılayan oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Her bölümde çöp kutusuna olan açı ve uzaklığımız değişiyor. Bazen dolabın üzerinde, bazen elbise askısının yanında, bazen de çalışma masamızın üzerinde duran çöp kutusuna atış yaparak zaman öldürüyoruz.

Oyunun zorluk düzeyi ayarlanmıyor ve çok basit olmadığını söyleyebilirim. Buruşturup top haline getirdiğimiz kağıtları doğrudan çöp kutusuna atarak ta bölümleri geçebiliyoruz ancak bonus puan kazanabilmek için düz atışlar yerine artistik atışlar yapmamız gerekiyor. Çöp kutusunun çevresindeki objeleri dikkate alarak yaptığımız çarpışmalı atışlardan çok daha fazla puan alıyoruz.

Oyun her yaştan kişinin rahatlıkla oynayabileceği şekilde hazırlanmış. Klasik bilgisayardan oynuyorsanız fare ile, dokunmatik ekranlı bilgisayarınızdan veya tabletinizden oynuyorsanız kaydırma hareketi ile rahatlıkla atışınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

3D Paperball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

3D Paperball, çöp kutusuna kağıt atmaya çalıştığınız beceri gerektiren bir Windows Phone oyunu.

3D Paperball, işi gücü bir kenara bırakıp çöp kutusuna kağıt atma suretiyle zaman öldürdüğünüz bir beceri oyunu. Windows Phone telefonunuza ücretsiz olarak indirip boş zamanlarınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız iyi bir seçenek olabilir.

Oyunda çalışmak yerine zamanını çöpe kağıt atarak geçiren bir elemanın yerine geçiyoruz. Masamızın üzeri dosyalarla dolu ancak bizim tek amacımız kıvırıp top haline getirdiğimiz kağıtları ofisimizin bir kenarında duran çöp kutusuyla buluşturmak.

Ofis içinde kağıt fırlatmanın zorluğuyla ilgili kafanızda soru işaretleri oluşabilir. Ancak oyunda ilerleyebilmek çok basit değil. Bölüm bölüm ilerliyoruz ve bölümleri geçebilmek için çöp kutusuna isabetli bir atıştan fazlasını yapmamız gerekiyor. Kağıdı doğrudan çöp kutusuna sokmak başka bir deyişle deliksiz sokmak yerine duvara veya etrafındaki objeye çarptırarak sokmamız gerekiyor. Bunu başardığımızda sonraki bölümü görmeye hak kazanıyoruz. Bölüm demişken her bölümde farklı bir açı ve uzaklıktan atış yapıyoruz.

Farklı stillerde atışlar yapmamıza izin veren oyunun kontrolleri son derece basit. Parmağımızı kaydırarak atışımızı gerçekleştirebiliyoruz. Bu hareketi çok seri bir şekilde yaptığımızda daha fazla puan kazanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Construct Road Bridge 3D

    Construct Road Bridge 3D oyununda elinizdeki materyalleri kullanarak tırın geçebileceği köprüler yapıyorsunuz.
  • Real Pool 3D - Poolians

    Real Pool 3D - Poolians internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz ücretsiz bir bilardo oyunu
  • Tetris Zone

    Klasik bulmaca oyunu Tetris'in 3D grafikler ve farklı oyun modlarıyla yeniden yorumlanmış versiyonu.
  • Hemp Trek

    3D VEYA 2D OLARAK OYNAYABİLECEĞİNİZ GÜZEL BİR SATRANÇ OYUNU......
  • Eternal Lands v1.5.0

    Internet'te bedava multiplayer oyun oynamak isteyenlere... 3D Third Person arayüzlü bir oyun Oyunu i...
  • Where Shadows Slumber

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.