4x4 Jam HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
173 MB DOSYA BOYUTU

4x4 Jam HD güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur

4x4 Jam HD oyunculara dev lastikli yarış araçlarını kullanarak zorlu koşullarda yarışma imkanı veren bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan 4x4 Jam HD'de klasik araba yarışı oyunlarından farklı bir yarış tecrübesi bizi beklliyor. Normalde yarış oyunlarında parlak boyalı son moda spor arabaları seçerek düz asfalt yollarda yüksek hızda yarışırız; fakat 4x4 Jam HD tozun ve toprağın içine dalıyoruz ve açık arazide yarışarak bir yandan rakiplerimizle diğer yandan da arazi koşullarıyla mücadele ediyoruz.

4x4 Jam HD'de yarışırken karşımıza tepecikler, küçük nehirler, rampalar gibi engeller çıkarken hızımızı korumaya ve rakiplerimizi geçmeye çalışıyoruz. Oyun bizi çöl gibi arazilerin yanısıra yağmurlu ve çamur gölleriyle dolu arazilere konuk ediyor. Gerçekçi bir fizik motoruna sahip olan 4x4 Jam HD'de aracınızı kontrol ederken aracınızın araziye tıpkı gerçekteki gibi tepki verdiğini görebilirsiniz.

4x4 Jam HD'nin grafik motoru hem araç modellemelerinde hem de çevre grafiklerinde gayet başarılı. Göze hoş görünen oyunun müzikleri de kulağa hitap ediyor. Oyunu farklı kamera açılarıyla ve farklı kontrol sistemlerinden birini seçerek oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

4x4 Jam HD

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
230 MB DOSYA BOYUTU

4x4 Jam HD güzel grafiklerle donatılmış bir mobil yarış oyunudur

4x4 Jam HD eğer sıradan yarış oyunlarından sıkıldıysanız size keyifli bir oyun deneyimi sunacak bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan 4x4 Jam HD'de asfalt yolların dışına çıkıyoruz ve arazide yarış yapma deneyimini yaşıyoruz. Oyunda parlak boyalı spor arabaların yerini ise kirli ve bir o kadar da güçlü 4 çeker canavarlar alıyor. Oyunda dev lastikli canavarlarımızla tozun, toprağın ve çamurun içine dalarak spor arabalarla yapamayacağımız şeyleri yapıyoruz. Bir yandan arazi koşullarıyla mücadele ederken diğer yandan hızımızı koruyoruz ve rakiplerimizi geçmeye çalışıyoruz.

4x4 Jam HD'de küçük tepeler, nehirler, rampalar gibi farklı koşullara sahip çöl, kanyon, yağmurlu arazi, deniz kenarı  gibi yarış arazilerinde yarışmaktayız. Bu yarışlarda gerçekçi kurallar geçerli. Araçlarımız oyunun fizik motoru sayesinde arazi şartlarına gerçekçi tepkiler veriyor. Oyunun grafik motoru da fizik motoru gibi başarılı. Araçlar ve yarış arazileri göze hoş görünüyor.

4x4 Jam HD dilerseniz hareket sensörleri yardımıyla dilerseniz dokunmatik kontrollerle oynayabilirsiniz. Oyunun rock türündeki müziklerinin de başarılı olduğu söylenebilir. Farklı kamera açılarıyla oyunu oynayabilme imkanına sahibiz. 6 farklı araç türüne yer veren oyunda farklı oyun modları da bulunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4x4 Hill Climb Offroad

    4x4 Hill Climb Offroad mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir 4x4 simülatörüdür
  • Drag Racing 4x4

    Drag Racing 4x4 ile jipleri ve 4x4 kamyonları kıyasıya yarıştırabiliyoruz.
  • Uaz 4x4 OffRoad Racing 2015

    Uaz 4x4 OffRoad Racing 2015, Ural dağlarının engebeli arazilerinde size verilen görevleri yerine getirmeniz gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android araba oyunu.
  • Asphalt Xtreme APK

    4x4 araçlar ile yarış yapma fırsatı veren Asphalt Xtreme APK, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Extreme SUV Driving Simulator 3D

    Extreme SUV Driving Simulator 3D, 4x4 SUV araçlarını kullandığınız simülasyon tarzında bir Android oyunu.
  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.
  • MOTO STRIKER HD

    MOTO STRIKER HD, başarılı bir android motor yarış oyunu.
  • Dirt Bike HD

    Dirt Bike HD, birbirinden zorlu parkurları geçmenizi ve bisiklet sürmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.