5by

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
356 TOPLAM İNDİRME

5by uygulaması, Android mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli bir video izleme uygulaması.

5by uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay bir video izleme uygulaması olarak karşımıza çıktı. Standart video izleme uygulamalarından sıkılanların tercih edebilecekleri uygulama, böylece en keyifli videolara hiç zorlanmadan erişmenize imkan tanıyor.

Uygulamanın en dikkat çekici yanı, seçmece ve filtrasyondan geçmiş bir video izleme deneyimi sunması. Dolayısıyla istediğiniz türdeki videolar arasından kalitesi düşük olanlar otomatikman eleniyorlar ve vakit kayıplarıyla karşılaşmanız engelleniyor.

Bir süre sonra izlediğiniz videolardan izleyebileceğiniz videoları tahmin eden uygulama, ayrıca bunu sağlarken o anki modunuzu da dikkate alıyor. Her gün devamlı olarak güncellenen içerikler sunması ise aynı videolarla karşılaşma olasılığınızı azaltıyor.

Son günlerde ortaya çıkan ve viral hale gelmeye başlayan videoları da yakalayan uygulama, böylece arkadaşlarınızın bahsettiği videolar hakkında fikrinizin olmasını sağlayacaktır. Elbette uygulamada izlediğiniz videoları arkadaşlarınızla sosyal ağ hesaplarınız üzerinden de paylaşabiliyorsunuz.

Video izleme ekranı ve ilerletme, ses ayarlama gibi seçenekler de sorunsuzca çalıştığı için videolarınızı izlerken kendinize uygun bir hale getirebiliyorsunuz. Sık sık komik, eğlenceli veya ilginç videolar izlemeyi sevenlerin tercih etmeleri gerekenlerden birisi olduğuna inanıyorum.

5by’ı kullanırken bir videodan diğer videolara atlamak da oldukça kolay bir şekilde hazırlanmış ve benzer videolarda kolayca hoşunuza gidecek daha fazla video bulabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

5by

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

5by uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan her an en son viral videolara ve eğlenceli içeriklere ulaşabilirsiniz.

5by uygulaması, iPhone ve iPad mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve her an her yerden en eğlenceli, ilgi çekici ve güzel videolara ulaşabileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Her ne kadar mobil işletim sistemlerinde YouTube gibi video servislerinin uygulamaları mevcut olsa da, bu uygulamalarda pek seçmece içerikler olmadığı ve gezinmek biraz zor olduğu için daha rafine uygulamalara ihtiyaç duyulabiliyor.

5by temel olarak ilginizi çekebilecek ve sadece kaliteli olması muhtemel videoları sizlere sunduğu için gezinirken sıkıcı videoları otomatik olarak geçmiş oluyorsunuz. Bu yönüyle hoşunuza gidecek videolar her zaman elinizin altında oluyor ve uğraşmak gerekmiyor.

Elbette farklı kanallar ve kişiselleştirilmiş bir kullanım deneyimi de uygulamanın iyi yanları arasında. Böylece seveceğiniz türde videolar barındıran kanalları takip edebiliyor, daha önce izlediğiniz videolara göre önerilen yeni videoları da görebiliyorsunuz.

Videolara yorumlar yazmak, onları sosyal ağlarınız üzerinden paylaşmak ve favorilerinize eklemek de uygulama vasıtasıyla mümkün hale geliyor. Düzenli olarak güncellenen 5by uygulaması, böylece her zaman en yeni videoları görmenize olanak tanıyor.

Son zamanlarda ortaya çıkmış olan viral videolar da uygulamanın kapsamı arasında. Bu sayede herkesin sosyal ağlardan konuştuğu videoları tek seferde görebilir, zorlanmadan yenilerini takip edebilirsiniz. Eğer kullandığınız video izleme uygulamalarından sıkıldıysanız ve kendinize yeni, eğlenceli ve ilgi çekici bir alternatif arıyorsanız indirmeden geçmemenizi öneriyorum.

Uygulamanın arayüzü de kolayca kullanabileceğiniz anlaşılır bir yapıda hazırlanmış ve uygulamanın kullanımı sırasında herhangi bir ücret talep edilmiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında