7 Letters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu

7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game, mobil platformda dikkat çeken yerli geliştiricilerden Tiramisu Studios’un kelime bulmaca oyunu. Online oynanan kelime oyunlarını seviyorsanız, tavsiye ederim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz olan çok oyunculu Türkçe/İngilizce kelime oyununda süreyle yarışıyorsunuz. Kelime bilginize güveniyorsanız sadece gerçek kişilerin katıldığı kelime oyununu hemen indirin ve oynamaya başlayın.

Yerli mobil oyun geliştiricilerden Tiramisu’nun iOS platformundan sonra Android’e getirdiği 7 Harf - Çok Oyunculu Kelime Oyunu’nda 120 saniye süre boyunca türetebildiğiniz kadar -anlamlı- kelime türetmeye çalışıyorsunuz. Zaman sınırlı; takıldığınız noktada ipuçlarınızı kullanarak avantaj elde edebilirsiniz. Zaman sınırlı düellolarda kazanmayı başarırsanız seviye atlıyorsunuz. Kaçıncı seviye olduğunuz, kaç oyun oynadığınız, kaçını kazandığınız/kaybettiğiniz/berabere kaldığınız, en yüksek kaç yaptığınız gibi istatistikler mevcut. İnternet gerektirmeyen oyun modu da var. İnternet bağlantınız olmasa dahi oyundan kopmuyorsunuz.

 

Erkan Calp

7 Letters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
139.5 MB DOSYA BOYUTU

7 Letters: Her yerde oynayabileceğiniz çok oyunculu kelime bulmaca oyunu

7 Letters - Word Puzzle Game, mobil platformda hem online hem de internetsiz oynanabilen çok oyunculu en iyi Türkçe kelime bulmaca oyunu. Mobilde en çok indirilip oynanan drift yarış oyunlarının geliştiricisi Tiramisu Studios’un 7 Harf Kelime Oyunu adını verdiği kelime bulmaca oyununda gerçek oyunculara karşı 7 harfli kelime bulma yarışına giriyorsunuz. Kelime bulma oyunlarını seviyorsanız, şiddetle tavsiye ederim.

Popüler mobil yarış oyunu Drift Max serisinin yapımcısı Tiramisu’nun ilk olarak iOS kullanıcılarına sunduğu online kelime oyunu 7 Letters’da arkadaşlarınız ve dünyanın dört bir yanından kelime avcılarına karşı yarışıyorsunuz. 120 saniye süre içerisinde 7 harfi kullanarak bulabildiğiniz kadar kelime bulmaya çalışıyorsunuz. Sizin ve rakibinizin türettiği kelimeler yazılıyor. Haliyle süre bitiminde en fazla kelime üreten oyuncu kazanıyor.

Kelime oyunu hayranlarını ikili sınırlı süreli düellolara sokan 7 Letters’in sevdiğim bir yanı da internetsiz de oynanabilmesi. İnternet bağlantınız olmadığında en az gerçek oyuncular kadar iyi yarışan bilgisayara karşı oynuyorsunuz.

7 Letters - Word Puzzle Game Özellikleri:

  • Gerçek 1’e 1 çoklu oyuncu
  • Zaman sınırlı düellolar
  • Kelime dağarcığı
  • İnternetsiz oyun modu
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu
  • WORD TOWER (KELİME KULESİ)

    Gizlenmiş kelimeleri bulmak gittikçe zorlaşacak.
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu