7Days

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

7Days APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz görsel roman oyunlarından. Grafik romanlara ilginiz varsa mobil oyununu kesinlikle oynamalısınız.

7Days APK, görsel roman oyunlarından. Buff Studio Co.,Ltd tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak mobil platformda oyunculara sunulan 7Days bir macera oyunu.

Hareketlerinizle yolunuzu seçebildiğiniz görsel roman oyununda yaşam ve ölüm arasında bir dünyada sıkışıp kalan bir kız olan Kirell’in yerine geçiyorsunuz. Ölüm tanrısı Charon ile konuştuktan sonra yalnızca biri öldüğünde çalışan bir pusulayı izleme görevini alıyorsunuz.

7Days APK İndir

Mobil platformda geniş kitleler tarafından ilgiyle oynanan yapımda gerilim dolu saatler sizleri bekliyor. Hikaye odaklı olarak ilerlediğiniz oyunda yaptığınız seçimlere göre hikayenin gidişatını etkiliyorsunuz. Roman tarzında içeriklere sahip olan oyunda seçimlerinize bağlı karşılaşabileceğiniz  birden fazla son bulunuyor.

Çeşitli başarımların ve zorlukların yer aldığı yapımda sohbet seçenekleri de karşımıza çıkıyor. Sohbet ekranlarında gerçekleştirdiğiniz diyaloglar ile hikayeyi etkiliyor ve ona göre şekillenmesini sağlıyorsunuz.

Etkileşimli hikaye oyunları, görsel roman, seçime dayalı hikaye ve bağımsız oyunlarla ilgileniyor ancak bu tarz oyunların hepsi birbirine benziyor diyorsanız, bu macera oyununu denemelisiniz. 7 Days gizemlerle dolu görsel romandaki tüm hikayeler özenle seçilmiş yazarlar tarafından kaleme alınmış. Gizemli, dokunaklı, hilesiz bölümler, hikayeler, sohbetlerle dolu bir hikaye oyunu bizlerle.

7Days APK Android Oyunu Özellikleri

  • Çarpıcı grafiklere sahip grafik roman stili sanat eseri
  • Yaşamla ölüm arasında geçiş yapan benzersiz oyun ayarı
  • Seçimlerinize göre değişen gizemli hikaye
  • Çeşitli başarımlar ve gizli mücadeleler
  • Hikayeye göre farklı bölümler ve sonlar
  • Gizemli hissi veren metin macerası
  • Heyecan verici hikaye oyunu
  • Gizemde seçim bazlı oyun

Bu görsel roman oyunu kimlere göre? Görsel roman oyunları, gizem oyunları, hikaye oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Macera oyunları oynayarak veya görsel roman okuyarak zaman geçirmek istiyorsanız, Gizem dolu oyunları, interaktif hikayeleri seviyorsanız, Ücretsiz oyunları oynamayı tercih ediyorsanız, Aşk romanları, başyapıt hikayeler, gizemli roman veya macera oyunları hayranıysanız, Klasik macera oyunu hikayelerinden sıkıldıysanız, 7 Days’i kesinlikle oynamalısınız.

İki farklı mobil platform oyuncularına sunulan 7Days, şu anda aktif olarak 5 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor. Google Play’de oyuncularda 4.6 gibi bir inceleme skor puanı alan yapım ücretsiz olarak oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

 

Doğukan Çağlakpınar

7Days

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
240.3 MB DOSYA BOYUTU

Farklı sonlar ile karşılaşacağız.

Mobil macera oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan 7Days gizemli bir yapıya sahip.

Esrarengiz olayların yaşandığı yapımda oyuncuların seçimlerine göre farklı sonlar ile karşılaşacağız. Orta dereceli grafiklere ve orta dereceli içeriklere sahip olan yapımda oyuncular birbirinden farklı sonlar ile karşılaşacaklar. Çeşitli diyalog ekranlarının yer aldığı yapımda oyuncular farklı hikaye modları ile karşılaşacaklar. Yaptığımız seçimlere göre oyunun yönü değişecek.

Tek oyunculu bir hikaye oynanışının yer aldığı mobil macera oyununda kötü adamlara karşı mücadele edeceğiz. Roman tarzında grafiklere sahip olan yapımda çeşitli başarılar ve gizli zorluklar karşımıza çıkacak.

Ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oynanan yapım, 100 binden fazla kez indirilmeyi başardı.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doki Doki Literature Club APK

    Android’de oynayabileceğiniz görsel roman oyunlarından biri olan Doki Doki Literature Club APK’yı hemen indirin ve benzersiz bir hikayeyi deneyimleyin.
  • Hollywood Story APK

    Hollywood Story APK Android oyununda moda yıldızlarının hayatını deneyimliyoruz. Yıldızlarla dolu, çarpıcı ve muhteşem sokaklara girmeye hazır mısınız?
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • A Hero And A Garden

    Macera dolu serüvenlere atılarak prensesi kurtarmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir görsel roman oyunudur.
  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Summertime Saga APK

    Summertime Saga APK yazı konu alan roman türünde hikayeli bir macera oyunudur.
  • Dark Riddle APK

    Dark Riddle APK Android oyununda komşunuzun evine girmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorsunuz. Bodrumda neler saklı? Sırrı çözün.