8 Bit Fighters

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

8 Bit Fighters, 2 boyutlu grafikler ile birlikte dövüşler yapabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Mobil oyunlar son dönemde çok fazla gelişti. Geliştiriciler 3 boyutlu grafiklerle birlikte oyuncuları mutlu etmeyi başarıyorlar. Fakat 8 Bit Fighters oyunu grafik konusunda diğer geliştiricilerden biraz farklı davranıyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz 8 Bit Fighters oyunu sizi eski zamanlara taşıyor.

8 Bit Fighters, düşük grafiklere sahip olan bir dövüş oyunu. Oyun 2 boyutlu olmasına rağmen sizi büyük bir aksiyona davet ediyor. 8 Bit Fighters oyununda birbirinden zorlu dövüşlere katılacaksınız. Karakterinizle birlikte rakiplerinizi yenmeniz lazım. Ama şuan bulunduğunuz durumda rakiplerinizi yenemezsiniz. Biraz antrenman yapmalı ve karakterinizi geliştirmelisiniz. Ancak bu sayede rakiplerinizi yenebilirsiniz. Rakiplerinizi yendiğinizde ise ün kazanırsınız.

8 Bit Fighters, düşük grafiklere sahip olmasına rağmen oldukça eğlenceli bir şekilde seslendirilmiş. Oyuna girdiğinizde veya rakibinizi yendiğinizde duyacağınız müzikler ile birlikte yerinizde duramayacaksınız. Tıpkı sizin gibi karakteriniz de yerinde duramayacak. Bunu zaten oyunu oynarken göreceksiniz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir oyun olan 8 Bit Fighters'ı hemen şimdi indirin ve efsanevi dövüşlere hazırlanın.

Uğur Sağlam

8 Bit Fighters

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

8 Bit Fighters, düşük çözünürlükte grafiklerle dövüşler yapmanıza imkan sağlayan oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Dövüş oyunlarının yüksek çözünürlükte grafiklere sahip olması oldukça önemli. Çünkü rakibinize vurduğunuzda hamleleri görmeniz için yüksek çözünürlükte grafikler lazım. Aynı zaman oyunu daha keyifli bir hale getiren detaylar ise yine grafiklerde saklı. Fakat iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz 8 Bit Fighters oyunu bu duruma biraz ters kalmış. Oyunun geliştiricileri 8 Bit Fighters oyununda yüksek çözünürlükte değil düşük çözünürlükte grafikler kullanmışlar. Düşük çözünürlükte grafikler ile daha eğlenceli oyun yaptıklarına inanan 8 Bit Fighters geliştiricileri, sizi büyük bir aksiyona davet ediyor.

8 Bit Fighters, düşük grafiklere sahip olan bir dövüş oyunu. Oyunda bulunan karakterler, silahlar ve diğer her şey piksel piksel olarak gözüküyor. Geliştiriciler tarafından 2 boyutlu olarak hazırlanan bu oyun sayesinde çok eğleneceksiniz. Klasik dövüş oyunlarından farklı olan bu  oyun, rakibini yenmenizi ve ün kazanmanızı amaçlıyor. Oyunda dikkatli olmalı ve tüm rakiplerini yenmeye çalışmalısınız.

8 Bit Fighters oyununda farklı karakterler ile dövüşerek en güçlü kimin olduğunu kanıtlamanız gerekiyor. Hemen şimdi 8 Bit Fighters oyununu indirin ve en güçlü kimin olduğunu kanıtlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fighters Unleashed

    Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Random Fighters

    Random Fighters ilginç bir mobil dövüş oyunudur
  • Strike Fighters

    Strike Fighters heyeacn dolu bir uçak savaşı oyunudur
  • THE KING OF FIGHTERS 2012

    THE KING OF FIGHTERS 2012 efsane dövüş oyunun Android versiyonudur
  • The King of Fighters '97

    The King of Fighters '97 efsane atari oyununun mobil versiyonudur
  • LEGO Chima: Tribe Fighters

    LEGO Chima: Tribe Fighters kolay bir şekilde oynanabilen eğlenceli bir mobil oyundur
  • The King of Fighters Allstar

    Keyifli deneyim sunan bir dövüş oyunu