8bit Türkiye Futbol Ligi Oyunu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME

8bit Türkiye Futbol Ligi, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

8bit Türkiye Futbol Ligi Oyunu, Android işletim sistemine sahip tablet ve telelefonlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bağımlılık yapan oyunda desteklediğiniz Türk takımını seçebilir ve mücadeleye başlayabilirsiniz.

Basit bir tek dokunuş oyunu olarak karşımıza çıkan 8bit Türkiye Futbol Ligi Oyunu, favori takımınızın yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Heyecan verici bir atmosferde geçen oyunda takımınızı seçerek mücadeleye başlıyor ve rakip oyuncuları geçmeye çalışıyorsunuz. Adından da anlaşıldığı gibi 8bit grafiklerden oluşan oyun oldukça göz alıcı olarak karşımıza çıkıyor. Türk geliştiriciler tarafından piyasaya sürülen oyunda basit ve kolay kontroller yer alıyor.  Takımınızı şampiyon yapmanız gereken bu oyunda futbolun tadına varacaksınız. Stat atmosferini yakalayabileceğiniz ses efektleri, 18 farklı süper lig takımı ve göz alıcı grafikleriyle 8bit Türkiye Futbol Ligi Oyunu sizleri bekliyor.

8bit Türkiye Futbol Ligi Oyunu'nu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

8bit Türkiye Futbol Ligi Oyunu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

8bit Türkiye Futbol Ligi, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

8bit Türkiye Futbol Ligi Oyunu, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telelefonlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur. 8bit grafiklere sahip olan oyunda heyecan verici mücadelelere katılabiliyorsunuz.

Favori takımınızı kontrol ederek şampiyon yapabileceğiniz bir oyun olan 8bit Türkiye Futbol Ligi Oyunu, heyecan verici bir atmosferde geçiyor. 8bit düşük çözünürlüklü grafiklerde oluşan oyunda yer alan seslerde gerçek stat atmosferini sizlere yansıtıyor. Gerçek bir sahadaymış gibi hisse kapılacağınız oyunda tek yapmanız gereken rakiplerinizi çalımlamak ve onları geçmek. Türk geliştiriciler tarafından piyasaya sürülen oyunda takımınızı şampiyon yapma yolunda emin adımlarla ilerlemelisiniz. 18 farklı süper lig takımı, göz alıcı grafikler ve gerçek stat atmosferiyle 8bit Türkiye Futbol Ligi Oyunu sizleri bekliyor. 

8bit Türkiye Futbol Ligi Oyunu'nu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • One Tap Tennis

    One Tap Tennis, tek dokunuşla oynanabilen 8bit grafiklere sahip tenis oyunu.
  • TAS 2022 APK

    TAS 2022 APK ile Türkiye liglerinin yer aldığı bir futbol dünyasını deneyimleyebileceksiniz.
  • Pocket Tennis League

    Tenis Ligi'ne katılın ve parmak hareketleriyle maç kazanın.
  • Taraftar TV

    Taraftar TV (Android): Türkiye ve dünyadan spor haberleri, flaş gelişmeler cebinizde!
  • Tivibu Spor

    Tivibu Spor uygulaması ile Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi heyecanı mobil cihazınızda.
  • Kings of Soccer

    Yıldızların buluştuğu multiplayer futbol oyunu
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Footy Ball: Pass Pass Soccer

    Bu futbol oyununda kurallar yok, oyuncular hiç yorulmuyor.