9GAG First

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

9GAG First ile ne yeni 9GAG özelliklerini takip edebilirsiniz

9GAG First en yeni 9GAG özelliklerini denemenize imkan tanıyan resmi 9GAG uygulamasıdır.

Ücretsiz bir Android uygulaması olan 9GAG First bize dünya çapında eğlencenin ve mizahın en başarılı kaynaklarından biri olan 9GAG'da yer alan içeriklere erişebilme imkanı sunuyor. 9GAG First kullanarak en yeni komik fotoğraflara ve videolara Android cihazımızdan kolayca erişebilmekteyiz ve bizi en çok güldüren içerikleri keşfedebilmekteyiz.

Uygulama bize ilginç bulduğumuz herhangi birşeyi paylaşma imkanı vermekte. Paylaştığımız bu içeriklere dünyanın her yerinden gerçek yorumlar ve cevaplar alabiliyoruz. 9GAG First ile en komik GIF animasyonlarına, rage çizgilerine, komik fotoğraflara, sevimli hayvan videolarına ve zamanımızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek için kullanabileceğimiz çok farklı içeriklere erişebilmekteyiz.

9GAG First ile ebediyen yalnız olmaktan da kurtuluyoruz. Beğendiğimiz şakaları, komik fotoğraf ve videoları uygulama aracılığıyla Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarımız ve e-posta yoluyla anında paylaşabiliyoruz. Uygulama bize beğendiğimiz içeriklere not verme ve yorum bırakabilme imkanı da sunuyor.

Eğer zaman öldürmek için eğlenceli bir yol arıyorsanız binlerce birbirinden komik içerik sunan 9GAG First tam aradığınız araç olacaktır.

Can Erdil Şentürk

9GAG First

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

9GAG First ile en yeni 9GAG gelişmelerini yakından takip edebilirsiniz

9GAG First popüler mizah portalı 9GAG için geliştirilen en yeni özellikleri ilk olarak denemenize yardımcı olan resmi 9GAG uygulamasıdır.

Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir iOS uygulaması olan 9GAG First bize internet üzerinde bulabileceğimiz en komik ve eğlenceli içeriklere kolayca erişme imkanı sunuyor. Uygulamayı kullanarak bu birbirinden komik içerikleri paylaşabiliyor ve dünya çapındaki kullanıcılardan paylaşımlarımıza gerçek yorum ve cevaplar alabiliyoruz.Uygulama bizi en güldüren yeni içerikleri keşfetmemize de yardımcı oluyor.

9GAG First kullanarakk omik fotoğrafları ve videoları iOS cihazımızla gittiğimiz her yerde yanımızda bulundurabiliyoruz. İster evde, ister yolda, istersek molalarımızda 9GAG First açarak boş zamanlarımızı sıkıcılıktan kurtarabilmekteyiz. 9GAG First bize en güzel GIF animasyonlarını, rage çizgilerini, komik fotoğrafları ve monteleri, sevimli hayvan videolarını ücretsiz bir şekilde sunuyor.

9GAG First 9GAG üzerindeki içerikleri paylaşma işini de oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirmekte. Uygulamayı kullanarak beğendiğimiz içerikleri tek bir dokunuşla Facebook, Twitter veya e-posta yoluyla paylaşabiliyoruz. Bu özellik sayesinde artık ebediyen yalnız olmaktan kurtulacağız. 9GAG First bize beğendiğimiz içerikleri oylama imkanı veriyor ve yorumlar yapmamıza olanak sağlıyor.

Eğer boş zamanınızı keyifli bir şekilde öldürmek için güzel bir seçenek arıyorsanız 9GAG First kesinlikle denemeniz gereken bir uygulamadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 9GAG TV

    9GAG TV, 9GAG'in video servisinin resmi mobil uygulamasıdır
  • Redhead Redemption by 9GAG

    Redhead Redemption by 9GAG, 9GAG'ın resmi mobil oyunudur
  • 9GAG

    9GAG, popüler mizah sitesinin Android uygulaması.
  • 9GAG Chat

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz 9GAG chat uygulamasıdır.
  • 9GAG Ramen Celebrity

    9GAG Ramen Celebrity, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir restoran işletme oyunu.
  • My First Summer Car APK

    My First Summer Car APK mobil oyuncular için geliştirilen bir araba restorasyon oyunudur.
  • First Flight - Fly the Nest

    First Flight - Fly the Nest, zorluğu ilk dakikalarda gösteren retro uçma oyunu.
  • First Smile

    First Smile uygulaması bebeğiniz günlük olarak yaptığı etkinlikleri kaydedebileceğiniz gelişmiş bir karalama defteridir.