A Beautiful Mess

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME

A Beautiful Mess, kapsamlı ve zengin bir fotoğraf düzenleme aracı arayan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Fotoğraf paylaşım platformlarını aktif olarak kullanan Android cihaz sahiplerine hitap eden A Beautiful Mess, kapsamlı bir fotoğraf düzenleme aracı arayanlar tarafından mutla denenmeli. Kapsamlı bir fotoğraf düzenleme deneyimi sunmasına rağmen uygulama büyük bir kolaylıkla kullanılabiliyor. Daha önce hiçbir şekilde fotoğraf düzenleme aracı denememiş kişiler bile bu uygulamayı sorunsuzca kullanabilir.

Peki A Beautiful Mess'i kullanarak neler yapılabiliyor? Öncelikle birden fazla fotoğrafı kullanarak kolajlar hazırlayabilir ve düzenlediğimiz fotoğraflara yazılar ekleyebiliriz. Çok sayıda font olduğu için yazılarımızı dilediğiniz gibi kişiselleştirebiliyoruz. Neon renklerle zenginleştirilmiş seçenekler fotoğrafları göz alıcı bir hale getirmemiz için gereken her şeyi bize sunuyor.

Bu kategoride yer alan diğer uygulamalarda gördüğümüz gibi A Beautiful Mess'te de sosyal medya paylaşım desteği sunuluyor. Hazırlanan fotoğrafları farklı mecralar üzerinde arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Eğer siz de çektiğiniz resimlere farklı efektler katarak onları daha ilginç kılmak istiyorsanız bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

A Beautiful Mess

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

A Beautiful Mess fotoğraflarını düzenlemek için kapsamlı bir araç arayan kullanıcıların seveceği türden bir yapım.

A Beautiful Mess hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz kapsamlı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Ücretli olarak sunulan fakat sınduğu özelliklerle talep ettiği ücreti tam anlamıyla hak eden A Beautiful Mess, fotoğraf paylaşım platformlarını sık sık kullananların ihtiyaç duyabileceği her türlü özelliği bünyesinde barındırıyor.

Uygulamayı kullanarak o an çektiğiniz veya daha önceden çekmiş olduğunuz fotoğraflarınıza farklı filtreler ve yazı efektleri ekleyebilirsiniz. Farklı font seçenekleri olduğu için kullanıcılar fotoğraflarını diledikleri gibi kişiselleştirme şansına sahip. Orijinal bir fikriniz varsa bunu hayata geçirmek için ihtiyaç duyabileceğiniz her şey bu uygulamada mevcut. Her şeyin basit bir şekilde sunulması da önemli bir detay. Bu konuda tecrübesi olmayan kullanıcılar bile bu uygulamayı rahatlıkla kullanabilir.

Uygulamada dahili sosyal medya paylaşım seçenekleri de sunuluyor. Oluşturduğumuz fotoğrafları bu seçenekler vasıtasıyla farklı sosyal medya platformları üzerinde paylaşabiliyoruz. Genel olarak A Beautiful Mess bu kategoride bulabielceğiniz güçlü isimlerden birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gravity Mess

    Gravity Mess, uzayda geçen arcade türünde eğlenceli bir Android oyunu.
  • A Smile is Beautiful

    A Smile is Beautiful, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.
  • Beautiful Bride Dressup

    Beautiful Bride Dressup, özellikle kız çocuklarının çok beğeneceği renkli ve eğlenceli bir gelin giydirme ve süsleme oyunu.
  • Beautiful Farm: Spring Time

    Beautiful Farm: Spring Time, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir çiftlik yönetme oyunu.
  • Beautiful Theme

    Beautiful Theme, Android telefon ve tablet ekranlarının daha güzel görünmesini istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android tema uygulaması.
  • Beautiful Widgets Free

    Beautiful Widgets, mobil cihazın ekranında çeşitli araçlar kullanmanızı sağlayan bir uygulamadır.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • A Color Story

    A Color Story, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletlerde çalışan, fotoğraflarınıza çeşitli efektler ve renkler vermenizi sağlayan, bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.