A Life in Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir macera oyunu

A Life in Music, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir macera oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Müzikle donatılmış bir mobil oyun olarak dikkat çeken A Life in Music, kendine has hikayesi ve zengin oyun içeriğiyle karşımıza çıkıyor. Oyunda 9 farklı heyecan verici bölüm yer alıyor. Renkli görselleri ve hoş animasyonlara sahip olan oyunda 20 farklı karakteri kontrol edebiliyorsunuz. 30'dan fazla müzik parçasının da bulunduğu oyunda her türden müziği hem dinliyor hemde çalıyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda boş zamanlarınızı da keyifli hale getirebiliyorsunuz. Farklı atmosferlere de sahip olan A Life in Music oyununu sakın kaçırmayın.

A Life in Music oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

A Life in Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
448 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu

A Life in Music, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir macera oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sakin oynanışa sahip bir mobil oyun olarak ön plana çıkan A Life in Music, renkli görselleri ve hoş animasyonlarıyla dikkat çekiyor. Müzikle donatılmış bir oyun olan A Life in Music'te 30'dan fazla müzik parçası yer alıyor. Farklı karakterleri kontrol edebileceğiniz oyunda 20 farklı karakter yer alıyor. Basit kontrolleri ve sürükleyici atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim. A Life in Music oyununu sakın kaçırmayın.

A Life in Music oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dog Life Simulator APK

    Dog Life Simulator APK ile bir köpeğin hayatına tanıklık edeceksiniz.
  • Rogue Life

    Rogue Life, canavarlar, boss'larla savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.
  • Life is Strange APK

    Life is Strange APK Android macera oyununda zamanı geri alma gibi özel güçleri olan bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Life is Strange Mobile APK oyun 5 bölüm.
  • Pirate Life

    Pirate Life, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz korsan oyunu.
  • Alia Bhatt: Star Life

    Yıldızların renkli dünyasına adım atmak için ünlü Hint oyuncu Alia Bhatt arkanızdaki en büyük güç olacak.
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • Avakin Life APK

    Avakin Life APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir 3 boyutlu sanal dünya oyunudur.