A Smile is Beautiful

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

A Smile is Beautiful, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.

A Smile is Beautiful, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform aksiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Retro tarz grafiklere sahip olan oyunda düşmanlarınızdan kaçmanız gerekiyor.

Aksiyon ve macera dolu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkan A Smile is Beautiful, birbirinden zorlu bölümleriyle ilgimizi çekiyor. Gizli kapıları açmak için anahtarları bulmaya çalıştığınız oyunda zorlu engelleri aşıyor ve düşmanlarınızla mücadele ediyorsunuz. Hem savaş hemde platfom oyunu karşımı bir şekilde karşımıza çıkan A Smile is Beautiful, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli bir oyun diyebilirim. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı silah türlerininde yer aldığı oyunda zorlu görevlerin üstesinden gelmelisiniz. Kolay kontrollerin yer aldğı A Smile is Beautiful oyununu mutlaka denemelisiniz.

Eski tarz piksel grafiklere sahip olan oyunda ufak çaplı bulmacaları da çözmeniz gerekiyor. Bölümleri geçebilmek için dikkatli olmalı ve becerilerinizi sınamalısınız. Eğer platform oyunlarını seviyorsanız A Smile is Beautiful hoşunuza gidecektir.

A Smile is Beautiful oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

A Smile is Beautiful

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
417 MB DOSYA BOYUTU

A Smile is Beautiful, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.

A Smile is Beautiful, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur. Farklı dünyalarda geçen eğlenceli bir platform oyunu olan A Smile is Beautiful'da işiniz bir hayli zor.

Birbirinden farklı zorlukta bölümlere sahip olan eğlenceli ve bir o kadar da zorlu bir aksiyon oyunu olan A Smile is Beautiful, düşmanlarla mücadele ettiğiniz ve gizli kapıları bulmaca çalıştığınız bir oyundur. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğniiz zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda birbirinden zorlu mücadelelere girişiyor ve korkunç yaratıkları yok etmeye çalışıyorsunuz. Farklı silahların ve görevlerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Oyunda ilerlemek için ufak bulmacaları çözmeli ve anahtarları bulmalısınız. Dikkatli olmanız gereken oyunda her an önünüze bir şeyler çıkabiliyor. Bu nedenle tetikte olmanız gerekiyor. Beğenerek oynayabileceğiniz A Smile is Beautiful'u mutlaka denemelisiniz.

Piksel piksel görsellere sahip olan oyunda etkileyici bir atmosfer yer alıyor. İnternet olmaksızın da oynayabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşmalı ve tüm bölümleri geçmelisiniz. Eğer platform oyunlarından zevk alıyorsanuz bu oyunu da mutlaka indirmelisiniz.

A Smile is Beautiful oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • First Smile

    First Smile uygulaması bebeğiniz günlük olarak yaptığı etkinlikleri kaydedebileceğiniz gelişmiş bir karalama defteridir.
  • A Beautiful Mess

    A Beautiful Mess, kapsamlı ve zengin bir fotoğraf düzenleme aracı arayan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Smile Clock

    Smile Clock uygulamasıyla Android cihazlarınızla her sabah gülümseyerek uyanabilirsiniz.
  • SMILE Inc.

    SMILE Inc., popüler YouTuber RomanAtwood'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı oyunu.
  • Beautiful Bride Dressup

    Beautiful Bride Dressup, özellikle kız çocuklarının çok beğeneceği renkli ve eğlenceli bir gelin giydirme ve süsleme oyunu.
  • Beautiful Farm: Spring Time

    Beautiful Farm: Spring Time, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir çiftlik yönetme oyunu.
  • Beautiful Theme

    Beautiful Theme, Android telefon ve tablet ekranlarının daha güzel görünmesini istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android tema uygulaması.
  • Beautiful Widgets Free

    Beautiful Widgets, mobil cihazın ekranında çeşitli araçlar kullanmanızı sağlayan bir uygulamadır.