Abs Workout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Abs Workout, karın kası gelişimi için tasarlanmış egzersizleri bir araya getiren bir uygulama.

Abs Workout, karın kaslarını geliştirmek için uygulama arayan Android cihaz sahipleri için gelişitirildi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde günlük egzersizler ile daha sıkı ve daha sağlıklı görünen karın kaslarına sahip olabiliyoruz.

Uygulamanın en önemli özellikleri arasında sadelik ve kullanım kolaylağını ön plana çıkartması var. Daha önce bu tarz bir spor ve egzersiz uygulaması kullanmamız olanlar dahi Abs Workout'ı kullanırken zorluk yaşamayacaklardır. İhtiyacımız olan tüm hareketler, belirli bir sıra dahilinde sunuluyor. Bu sayede kullanıcıların rasgele hareketler yapıp çalışma verimlerini düşürmeleri engelleniyor.

Abs Workout, 42 gün içerisinde gözle görülür fark yaratacağını iddia ediyor. Bu denli uzun bir süre deneyemediğimizden dolayı herhangi bir yorum yapamıyoruz fakat sunulan programlardaki hareketler epey zorlu. Bu yüzden işe yarayacağı konusunda hem fikiriz. Fakat uygulamayı her gün kullanmayı alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Aksi halde tam verimde çalışamayacak ve emekleriniz boşa gidecektir.

Sade arayüzü hareketleri takip etmeyi kolaylaştırıyor. Resimlerle desteklendiği için hareketleri yanlış yapma riskimiz sıfıra indirilmiş. Eğer siz de dümdüz bir karın istiyorsanız ve niyetiniz biraz da kas yapmaksa Abs Workout bu amaç için mükemmel bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Abs Workout

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME
21.9 MB DOSYA BOYUTU

Günlük egzersizlerinizde yardımcı olmak üzere tasarlanan bu uygulama, spor esnasında size rehberlik ediyor.

Pek çoğumuz günlük hayatın yoğunluğu sebebiyle sağlıklı bir vücudun temel ihtiyacı olan sporu arkaplana atarız. Gerek iş gerekse sosyal hayat derken spor yapmaya vakit bulamayan kişileri hedefine alan bu uygulama sayesinde siz de istediğiniz görünüme ve sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz. 

8 dile çevrilen ve 40.000.000 kullanıcı tarafından indirilen Abs Workout, sahip olduğu özellikler ile adeta antrenörünüz oluyor. Uygulamada yer alan takvim özelliği sayesinde spor yaptığınız günler kayıt altına alınıyor. 4 haftalık programa ne kadar uyarsanız o kadar ilerleme kaydediyorsunuz. Uyarı sistemine de sahip olan uygulama, spor yapmanız gerektiği zamanlarda sizi uyararak günlük egzersizinizi unutmanızın önüne geçiyor. 

Uygulamayı, egzersiz talimatlarını yüklediğiniz takdirde internet bağlantısına ihtiyaç duymadan kullanabiliyorsunuz. Siz de güzel görünen karın kaslarına sahip olmak istiyorsanız bu uygulamaya mutlaka göz atmalısınız. 

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 8 Minutes Abs Workout

    8 Minutes Abs Workout'u kullanarak sağlıklı bir vücuda kavuşabilir ve daha iyi görünen karın kaslarına sahip olabilirsiniz.
  • Plank Workout

    Plank Workout: Plank egzersizleri ile 30 günde kilo verecek, yağları yakacak, kaslarınızı güçlendireceksiniz.
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • Idle Workout Master

    Rengarenk bir dünyaya ev sahipliği yapan Idle Workout Master oyunculara eğlence dolu anlar sunuyor.
  • Chest Workout

    Chest Workout sayesinde daha sağlıklı ve hacimli görünen göğüs kaslarına sahip olabiliyoruz.
  • FIT Radio Workout Music

    FIT Radio Workout Music, iş çıkışı gittiğimiz spor salonlarında yada kendi başımıza yaptığımız spor esnasında dinlememiz için bir çok yüksek tempolu şarkı çalan ücretsiz Android radyo uygulamasıdır.
  • 7 Minute Workout Challenge

    7 Minute Workout Challenge kapsamlı ve kolay anlaşılır içeriğiyle dikkat çeken bir egzersiz uygulaması.
  • 30 Day Fit Challenges Workout

    30 Day Fit Challenges Workout, kısa sürede forma girmek isteyenlerin deneyebilecekleri bir spor uygulaması.