Action of Mayday: Last Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME

Action of Mayday: Last Defense ile renkli bir zombi macerası bizi bekliyor.

Action of Mayday: Last Defense zombi ordularıyla karşılaşarak heyecan dolu anlar yaşayabileceğiniz bir mobil FPS oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Action of Mayday: Last Defense'de usta bir askeri yönetmekteyiz. Yakın bir gelecekte geçen oyunda herşey bilinmeyen bir virüsün dünyada baş göstermesiyle başlıyor. İnsanlar hergün sokakta ölmektedirler ve tekrar dirilerek zombilere dönüşmektedirler. Hayatta kalan insanların sayısı ise gün geçtikçe azalmaktadır. Biz bu dünyada hayatta kalan az sayıdaki insanlardan biri olarak askerlik yeteneklerimizi kullanarak diğer insanları kurtarmaya ve güvenli bölgelere ulaştırmaya çalışıyoruz.

Action of Mayday: Last Defense aynı türdeki zombi oyunlarıyla karşılaştırıldığında daha sevimli grafiklere sahip olan bir oyun. Oyunda farklı bölgeleri ziyaret ederken karşımıza değişik zombi türleri çıkıyor. Sayıca bizden üstün olan zombileri yok etmek için farklı silahları kullanabiliyoruz. Oyunda ek puan kazanabilmek için zombileri kafasından vurabiliyoruz. Zombileri yok ettikçe kazanacağımız para ile daha güçlü silahlar satın alabilmekteyiz.

Action of Mayday: Last Defense eğer aksiyon dolu ve eğlenceli bir mobil oyun oynamak isterseniz hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Action of Mayday: Last Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
61.3 MB DOSYA BOYUTU

Action of Mayday: Last Defense ile zombilerle dolu bir dünyaya yolculuk yapıyoruz

Action of Mayday: Last Defense oyunculara zombilerle dolu ilginç bir macera sunan bir mobil FPS oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Action of Mayday: Last Defense'de yetenekli bir askeri yönetiyoruz. Oyundaki bütün olaylar tanımlanamayan bir virüsün dünya üzerinde ortaya çıkmasının ardından başlıyor. İnsanlar sokaklarda ölürken zombiler dünyayı sarıyor ve yaşayan ölüler dünyanın yeni hakimi oluyor. Hayatta ise çok az sayıda insan kalıyor. Biz hayatta kalan bu insanların en yeteneklilerinden biri olarak diğer hemcinslerimizi kurtarmaya çalışıyoruz.

Action of Mayday: Last Defense grafik olarak diğer zombi oyunu örneklerinden farklı bir yapı sergiliyor. Oyun hafiften Minecraft'ı andıran sevimli grafiklere sahip. Action of Mayday: Last Defense'de karşımıza ilginç zombi türleri çıkmakta. Bu zombilerle baş edebilmek için ise roket atarlar ve makinalı tüfekler gibi değişik silahları kullanabiliyoruz. Zombileri kafalarından vurduğumuzda ise bonus puan kazanabilmekteyiz. Oyunda para kazandıkça daha güçlü silahlar satın alabiliyor ve daha güçlü zombilerle mücadele edebiliyoruz.

Günlük görevler ile ekstra para kazanbileceğiniz Action of Mayday: Last Defense size aksiyon dolu bir macera sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Action of Mayday: Zombie World

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zombi oyunudur.
  • Line Of Defense Tactics

    Line Of Defense Tactics çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyundur
  • Defense of Roman Britain TD

    Defense of Roman Britain TD, Roma'lıların Britanya adasına yaptığı saldırılara karşı koymaya çalıştığımız bir kule savunma oyunudur.
  • Last Island of Survival

    Android platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Last Island of Survival, sürükleyici bir oynanışa sahip.
  • MAYDAY! Emergency Landing

    MAYDAY! Emergency Landing heyecanlı anlar yaşayacağınız bir uçuş oyunudur
  • Army of Darkness Defense

    Heyecanın bir an olsun durmadığı bu oyundaki amacımız, düşman birliklerini geri püskürtmek ve bize verilen kitabı ne pahasına olursa olsun korumak.
  • Last Hit - League of Legends

    League of Legends oynayanların bilgisayar başında olmadan oynayabileceği bu oyun ile son vuruş antrenmanları yapmanız mümkün.
  • Defense of Fortune 2

    Defense of Fortune 2, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kule savunma oyunu.