Active Soccer 2 DX

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME

Active Soccer 2 DX mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Active Soccer 2 DX eğer mobil cihazlarınız üzerinde eğlenceli bir futbol oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir oyun olan Active Soccer 2 DX'de gerçek futbol takımlarına ve gerçek oyunculara yer veriliyor. Oyunda hem ulusal liglerde oynayan kulüpler hem de milli futbol takımlarına yer verilmekte. Toplamda 1100 takım karşımıza çıkarken oyunda 25.000 oyunculuk dev bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Active Soccer 2 DX'de uluslararası futbol şampiyonalarına, liglere ve kupalara yer veriliyor. Oyuncular kariyer modunda takımlarını seçiyorlar, transferleri, taktikleri yöneterek maçlara çıkıyorlar.

Active Soccer 2 DX'in oyun yapısı arcade tadında. Yani gerçekçi bir futbol simülasyonu beklemeyin. Oyunun mantığı hızlı ve eğlenceli maçlar yapmak üzerine kurulmuş. Buna bağlı olarak basit kontroller karşımıza çıkıyor. Oyunun grafikleri tatmin edici kalitede, oyunculara farklı kamera açılarından birini seçme imkanı veriliyor. Farklı hava şartları altında maç da yapabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Active Soccer 2 DX

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Active Soccer 2 DX mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Active Soccer 2 DX oyunculara futbol heyecanını mobil cihazları üzerinde yaşama imkanı veren bir mobil futbol oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir oyun olan Active Soccer 2 DX bize hem takımımızı yönetme hem de maçlara çıkarak gerçek zamanlı eğlenceye dahil olma imkanı veriyor. Oyunda gerçek takımlara ve oyunculara yer verilirken kariyer modunda kupa ve şampiyonluk için mücadele ediyoruz.

Active Soccer 2 DX'in kariyer modunda uluslararası kupalar, ligler ve şampiyonalar bulunuyor. Bu modda başarılı olmak için takıımımızın taktiklerini biz belirliyoruz ve transferleri kontrol ediyoruz. Bu sayede takımımızı güçlendirmemize izin veriliyor.

Active Soccer 2 DX'in oyun yapısı bir simülasyon gibi gerçekçi olmaktan ziyade arcade tadında. Böyle bir tercih yapılmasının sebebi ise mobil cihazların kontrol sistemi düşünülerek oyunculra hızlı maçlar yapabilme imkanı verilmesi. Oyunun kontrollerinin de kolay olduğu söylenebilir.

Active Soccer 2 DX'te maç yaparken farklı hava şartlarıyla karşılaşabiliyoruz. Farklı kamera açılarıyla oynayabildiğiniz oyunun grafikleri ise göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Active Soccer

    Active Soccer, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan klasik bir futbol oyunudur.
  • Striker Soccer 2

    Striker Soccer 2 bolca eğlence sunan bir futbol oyunudur
  • Soccer Rally 2

    Soccer Rally 2 eğlenceli bir futbol oyunudur
  • Stick Soccer 2

    Stick Soccer 2, maçın önemli pozisyonlarında sahaya çıktığınız ücretsiz futbol oyunu.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.