Acunn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
658 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Acunn uygulaması ile Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor ve O Ses Türkiye gibi yarışma programlarının güncel haberlerine ulaşın.

Acunn uygulaması Acun Medya tarafından geliştirilmiş bir uygulamadır. Acunn sitesindeki haberlere daha kolay erişim sağlamanız için geliştirilen bu uygulama Acunn kullanıcılarına güncel haberler ve birçok yarışmanın videosunu sorunsuz sunuyor.

Bildiğiniz üzere Acun Medya'nın yapımcısı olduğu yarışmaları başka sitelerde izlemek mümkün değil. Telif hakkı gereği tüm siteler paylaşmaktan kaçınıyor. Sadece Acunn sitesi üzerinden paylaşılan bu videolara yine bu uygulama sayesinde koaylıkla erişebileceksiniz.

Bu medya şirketinin başlıca yapmış olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor ve O Ses Türkiye gibi yarışma programlarına ait çok özel videoları ve resimleri bulabileceğiniz bu uygulamada, yarışma sezonlarında oylamalara ve yarışmacılara da göz atabilirsiniz. Sadece yarışmalara değil tüm dünya üzerinde güncel ve popüler olan tüm haber ve videolara yine bu uygulama sayesinde ulaşabilirsiniz. Tasarımsal olarak sade bırakılan Acunn kullanım açısından biraz daha geliştirilmek istiyor. 

Günlük olarak binlerce kişinin ziyaret ettiği Acunn sitesinin özel uygulaması ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş. Şu an bulunduğunuz sayfanın üst kısmından rahatlıkla indirebilirsiniz.

Uğur Sağlam

Acunn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
521 TOPLAM İNDİRME
12.5 MB DOSYA BOYUTU

Acunn, Acun medyaya ait olan Survivor, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz gibi yarışmaların en özel ve hiç bir yerde bulamayacağınız videolarını izleme fırsatı sunan ücretsiz ve resmi iOS uygulaması.

Acunn, adından da anlayacağınız üzere Acun Medya tarafından geliştirilen resmi iOS uygulaması. Acun Medya'nın web sitesi acunn.com üzerinden sunulan Türkiye ve Dünya gündemine ait tüm haberleri okuma fırsatı sunan uygulamanın asıl sürprizi ise popüler TV yarışması Survivor'ın hiç bir yerde bulamayacağınız videolarını izleme imkanı sunması.

Hem magazin hem spor dünyasıyla ilgili tüm gelişmeleri takip etmenizi sağlayan haberler ile birlikte Acun Medya'nın kendi hazırladığı Survivor, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz gibi yarışmaların da tüm içeriklerine ulaşabiliyorsunuz.

Özellikle Survivor'ı kaçırmadan izleyen kullanıcılar bu uygulama üzerinde Survivor'ın hiç bir yerde yayınlanmayan videolarını izleme şansı buluyor. O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarının ise tüm performansları ile birlikte kamera arkası görüntülerine yine uygulama üzerinden erişerek izleyebiliyorsunuz.

İnternet sitesinde bulunan haberlere ve videolara daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayan uygulamanın arayüzü de oldukça kullanışlı. Böylece kullkanırken istediğiniz içeriklere ulaşmak için bir zorluk yaşamıyorsunuz.

Uygulamanın tüm sunmuş olduğu bu haber ve videolar dışında ayrıca komik videolar bölümü de bulunuyor. Bu bölümü takip ederek kahkahalarınıza engel olamayacağınız birbirinden eğlenceli videolar izleyebiliyorsunuz. Sürekli olarak yeni içerik akışı sağlanan uygulamayı gün içerisinde belirli aralıklar ile kontrol ederek gündeme halim olma şansınız kaçırmayın.

Ücretsiz olarak sunulan uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zaytung

    Zaytung, popüler uydurma haber sitesinin Android uygulamasıdır.
  • Comics

    Android cihazlarınızda çizgi roman okumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Diyanet Dergilik

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dergileri Diyanet Dergilik uygulamasından okuyabilirsiniz.