Adblock Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,309 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Adblock Browser, Android telefon ve tablet kullanıcılarının ücretsiz kullanabildikleri reklam engelleme özelliğine sahip web tarayıcı.

Adblock Browser, Android telefon ve tabletinizde internette gezerken rahatsız edici reklamlarla karşılaşmaktan bıktıysanız kesinlikle indirmeniz gereken bir uygulama. Olur olmadık zamanda istemsizce çıkan tüm reklamları engelleme işini kusursuz bir şekilde yerine getiren web tarayıcının modern ve hızlı yapıda olduğunu belirtmek gerek.

Google Chrome’u andıran arayüzle bizleri karşılayan Adblock Browser, çoğumuzun bilgisayarında yüklü Adblock Plus’ın tarayıcı haline getirilmiş sürümü diyebiliriz. Tüm web tarayıcılar gibi ücretsiz olarak indirip kullanabiliyoruz.

Reklamların yol açtığı başlıca sorunlar arasında olan sayfaların normalden çok yavaş açılması, otomatik olarak cihaza zararlı uygulama indirme, zararlı kod içeren sayfalara yönlendirme, bataryayı sömürme sorunlarını ortadan kaldıran web tarayıcısı Adblock Browser’da kontrol tamamen bizim elimizde. Hangi reklamları isteyip istemediğimize kendimiz karar verebiliyor, kendi filtremizi hazırlayabiliyor, her gün ziyaret ettiğimiz favori web sayfalarımızda reklamların devre dışı kalmasını sağlayabiliyoruz. Ayar ekranı gerçekten detaylı hazırlanmış.

Reklamlar engellendiğinden kişisel verilerimizi korumanın yanında sayfaları daha hızlı açan ve hem batarya hem de verilerimizi koruyan Adblock Browser’ın özelleştirme ve ayarlar menüsü de oldukça detaylı. Türkçe dil desteğiyle geldiğinden ayarları yaparken zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Erkan Calp

Adblock Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
527 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Adblock Browser, iPhone ve iPad kullanıcılarına ücretsiz sunulan reklam engelleme özelliğine sahip bir web tarayıcı.

Adblock Browser, bilgisayarımızda reklamları engellemek için kullandığımız ücretsiz bir eklenti olan Adblock Plus’ın iOS sürümü ve hem iPhone hem de iPad’de reklamlara takılmadan gezinmenize izin veriyor.

Reklamları engelleyerek hem kişisel verilerimizi koruyan, hem internette daha hızlı gezinmemize imkan tanıyan, hem de bataryadan tasarruf etmemizi sağlayan web tarayıcısı Adblock Browser’ın iOS 9 ile birlikte geleceği söylenen özel reklam engelleme sistemini devre dışı bırakacağını düşünüyorum.

Ülkemizde de mobil tarafta hatrı sayılır kullanıcısı bulunan hızlı, güvenilir ve sade internet tarayıcısı Google Chrome’un arayüzüne oldukça benzeyen (Yandex gibi Chrome’un alt yapısını kullandığını da söyleyebiliriz) olabildiğince basit, hızlı ve modern arayüzle bizleri karşılayan Adblock Browser’da reklamlar otomatik olarak engellenmiş şekilde ancak Ayarlar – Reklam engelleme bölümünden ince ayar yapmanız da mümkün.

Standart web tarayıcılarında olan tüm özelleştirme seçeneklerini ve özellikleri sunan Adblock Browser’ın reklamları başarılı bir şekilde engellediğini söyleyebilirim. Reklam alanını tamamen ortadan kaldıran tarayıcının favori web sitelerinizde reklamları engellememesini de sağlayabiliyorsunuz. Tek dokunuşla gezindiğiniz sayfada reklamları devre dışı bırakmanız veya açmanız mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avast Browser

    Avast Browser, yerleşik VPN ve reklam engelleme (Adblock) özellikli hızlı, güvenli Android internet tarayıcısıdır.
  • Javelin Browser

    Javelin Browser Android cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir web tarayıcıdır.
  • Lightning Browser

    Lightning Browser ile hızlı internet gezintisinin keyfini çıkarabilirsiniz
  • Root Browser

    Root Browser uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki dosya ve klasörleri kolayca yönetebilirsiniz.
  • Safe Browser

    Safe Browser ile internette güven şekilde gezinin.
  • APUS Browser

    APUS Browser kullanışlı bir mobil internet tarayıcısıdır
  • Baidu Browser

    Baidu Browser oldukça hızlı bir Android internet tarayıcısıdır
  • Boat Browser

    Boat Browser online videoları seyredebileceğiniz bir internet tarayıcısıdır