Adımsayar

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
71,544 TOPLAM İNDİRME

Bir gün içerisinde kaç adım attğınızı saymak için Android destekleyen cep telefonunuza Adımsayar uygulamasını kurabilirsiniz.

"Not: Geliştiricisi tarafından Google Play üzerinden kaldırılmıştır. MovesumWalkLogger PedometerNoom Walk uygulamaları alternatif olarak kullanılabilir."

Gün içinde kaç adım attığınız hem sağlığınız hem formunuz için önemli. Gün boyunca kaç adım attığınızı öğrenmek için Android cihazlar için geliştirilmiş Adımsayar uygulamasını deneyebilirsiniz. Uygulama Facebook ve web uygulamalarıyla desteklenir. Yaş, cinsiyet, boy, kilo verilerinizi girerek, ne kadar kalori harcadığınızı, vücut kitle indeksi gibi birçok veriyi web sitesi ya da facebook uygulamamız üzerinden öğrenebilirsiniz.

Uygulamanın kaç adım attığınızı sayabilmesi için telefonunuzun çantanızda veya cebinizde olması yeterlidir. Veriler her gece sıfırlanarak web sitesine aktarılır. Dilerseniz yürüme raporlarınız her pazartesi e-posta olarak size ulaştırılır.

Adımsayayar uygulamasının adımlarınızı sayması için internet bağlantısına gerekmektedir.
 

Yeşim Halıcı

Adımsayar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22,990 TOPLAM İNDİRME

Daha sağlıklı ve formda kalmak için gün içerisinde kaç adım attığınızı hesaplayan Adımsayar uygulaması iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcılarını bekliyor.

"Not: Geliştiricisi tarafından App Store üzerinden kaldırılmıştır. Movesum, Pedometer M7 Adım Sayar uygulamaları alternatif olarak kullanılabilir."

Gün içinde kaç adım attığınız hem sağlığınız hem formunuz için önemli. Gün boyunca kaç adım attığınızı öğrenmek için iOS cihazlar için geliştirilmiş Adımsayar uygulamasını deneyebilirsiniz. Uygulama Facebook ve web uygulamalarıyla desteklenir. Yaş, cinsiyet, boy, kilo verilerinizi girerek, ne kadar kalori harcadığınızı, vücut kitle indeksi gibi birçok veriyi web sitesi ya da facebook uygulaması üzerinden öğrenebilirsiniz.

Uygulamanın kaç adım attığınızı sayabilmesi için telefonunuzun çantanızda veya cebinizde olması yeterlidir. Veriler her gece sıfırlanarak web sitesine aktarılır. Dilerseniz yürüme raporlarınız her pazartesi e-posta olarak size ulaştırılır.
 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Walkers: Yürüyüş & Adımsayar

    Walkers: Yürüyüş & Adımsayar ile günlük kaç adım attığınızı takip edebileceksiniz.
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.