Adobe Acrobat DC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,776 TOPLAM İNDİRME

Adobe Acrobat DC, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir PDF okuma uygulaması.

Adobe Acrobat DC, Android kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış bir PDF okuma uygulaması olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde Android cihazlarımız üzerinde bulundurduğumuz PDF dosyalarını sorunsuz bir şekilde okuyabiliyor, üzerlerinde değişiklikler yapabiliyor veya önemli bölümlerini öne çıkartabiliyoruz.

Uygulama vasıtasıyla web'den, e-postalardan veya paylaş özelliği sunan herhangi bir uygulama üzerinden Adobe Acrobat DC'ye aktarabiliyoruz. Bu işlemden sonra PDF dosyaları üzerinde çeşitli değişiklikler yapmak mümkün. Elbette yakınlaştırma, uzaklaştırma ve metin içerisinde arama yapma gibi temel özellikler de sunulan seçenekler arasında.

Görüntülediğimiz PDF dosyalarına dilersek yapışkan notlar ekleme şansına sahibiz. Bu sayede onları daha bilgilendirici bir hale getirebiliyoruz. Önemli yerlerin üstünü çizip daha belirgin hale getirmek de sunulan özellikler arasında.

Adobe Acrobat DC'yi işlevsel kılan başka bir detay da elektronik belge imzalayabilme. Ekrana basit bir dokunuş yaparak belgelere dijital imza ekleyebiliyoruz.

Sorunsuz kullanımı, işlevsel özellikleri ve kullanıcı dostu arayüzüyle beğenimizi kazanan Adobe Acrobat DC, sık sık PDF dosyaları ile işlem yapan kullanıcıların denemesi gereken uygulamalardan biri.

Emircan Erdoğan

Adobe Acrobat DC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,439 TOPLAM İNDİRME
36.2 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Acrobat DC, ücretsiz olarak kullanabileceğimiz mükemmel bir PDF yönetim uygulaması.

Adobe Acrobat DC, iOS işletim sistemi taşıyan mobil cihazlarda kullanılmak üzere üretilmiş bir PDF okuma uygulaması olarak öne çıkıyor.

Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğimiz bu uygulamayı kullanarak hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde arşivlediğimiz PDF dosyalarını hiçbir problemle karşılaşmadan görüntüleyebiliyor, belgelerde değişiklikler yapabiliyor ve bizim için önem arz eden bölümlerinin altını çizerek öne çıkartabiliyoruz.

Adobe Acrobat DC'yi kullanarak internet üzerinden, emaillerden veya paylaş özelliği bulunduran mobil uygulamalar üzerinden aktarılan PDF belgelerini cihazlarımız üzerinde görüntüleyebiliyoruz. Aktarım işlemini tamamladıktan sonra PDF dosyaları üzerinde çeşitli değişiklikler yapmak mümkün kılınmış. Doğal olarak yakınlaştırma, uzaklaştırma ve metin içerisinde arama yapma gibi bir PDF görüntüleme uygulamasında görmeyi istediğimiz temel özellikler de sunulan seçenekler arasında.

Uygulamanın diğer özleliklerini tek tek inceleyelim;

  • PDF dosyalar üzerine yapışkan notlar ekleyebiliyoruz
  • Önemli gördüğümüz yerlerin üzerini çizebiliyor ve onları öne çıkarabiliyoruz
  • Ekrana tek bir dokunuş yaparak dijital imza atabiliyoruz
  • PDF dosyalar üzerindeki doldurulabilir alanları ve formları pratik bir şekilde doldurabiliyoruz
  • İşlem gören PDF dosyalarını cihazda arşivleyebiliyor daha sonra tekrar üstlerinde oynama yapabiliyoruz

İşlemlerimiz esnasında uygulama hiçbir soruna yol açmadı. PDF dosyalarıyla sık sık işlem yapan kullanıcılara hitap eden Adobe Acrobat DC, ücretsiz olarak bulabileceğimiz en iyi PDF yönetim uygulamalarından bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Acrobat Reader

    Adobe Acrobat Reader, Popüler PDF görüntüleme aracının Android için geliştirilmiş versiyonudur.
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud, Adobe CC yazılımları ile oluşturulmuş dosyalara mobil cihazlardan erişme kolaylığı sunan bir uygulamadır.
  • Adobe Debut

    Adobe CS programlarıyla hazırlanan tasarımların Android tabletlerde en güzel şekilde sunulup görüntülenmesi için hazırlanan Adobe Debut'u geri dönüşleri not almak için de kullanabilirsiniz.
  • Adobe Fill & Sign

    Adobe Fill & Sign uygulaması ile formları doldurabilir ve imzalayabilirsiniz.
  • Adobe Proto

    Adobe Proto ile Android tablet üzerinden web sitesi ve mobil uygulama taslakları hazırlayabilirsiniz.
  • Adobe Connect

    Adobe Connect APK ile Android ve iOS cihazınızda toplu seminerlere katılabilirsiniz.
  • Adobe Kuler

    Android tabletler için geliştirilen Adobe Kuler, tasarımlarınız için renk temaları hazırlamanızı sağlıyor.
  • Adobe Shape CC

    Adobe Shape CC mobil cihazlarınızdan vektörel grafikler yakalamanızı mümkün kılan bir uygulamadır