Adobe Kuler

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,733 TOPLAM İNDİRME

Android tabletler için geliştirilen Adobe Kuler, tasarımlarınız için renk temaları hazırlamanızı sağlıyor.

Tasarımlarınıza ilham olması için renk temaları hazırlamanızı sağlayan Adobe Kuler, Android tabletler için geliştirilmiş bir uygulama. Tasarımlarınız için renk paletleri hazırlayabildiğiniz uygulamayla Kuler kullanıcıları tarafından hazırlanmış yüzlerce renk paletinden beğendiğinizi seçebilirsiniz.

Adobe Creative Cloud'a aktarabileceğiniz renk paletlerini diğer Adobe yazılımlarında kullanilirsiniz. Adobe Kuler'in en güzel özelliklerinden biri resimlerden renk paletleri çıkartabilmesi. HSB, RGB, CMYK, LAB ve HEX formatlarında internaktif renk paletleri hazırlanabilen uygulamanın kullanıcılarının yorum ve oylarına göre son kararınızı verebiliyorsunuz.

Yeşim Halıcı

Adobe Kuler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME

Adobe Kuler ile kameranız aracılığıyla renk kombinasyonları yakalayabilirsiniz

Adobe Kuler kullanıcılara iOS işletim sistemini kullanan iPhone veya iPad'lerini kullanarak etraflarındaki renk kombinasyonlarını kolayca ve eğlenceli bir şekilde yakalama imkanı veren ücretsiz bir renk alma ve tema oluşturma uygulamasıdır.

Günlük hayatta farklı yerleri ziyaret edebiliyoruz ve eşsiz görünümlere sahip manzaralarla karşılaşabiliyoruz. Bu manzaraların güzelliklerini ortaya çıkan en büyük etkenlerden biri de manzara içerisinde yer alan renk uyumudur. İşte Adobe Kuler bu renk uyumlarını yakalamamıza ve farklı temalar şeklinde kaydedebilmenize imkan tanıyan kullanışlı bir uygulama.

Adobe Kuler ile renk alma ve tema oluşturma işi için tek yapmanız gereken iPhone veya iPad'inizin kamerasını renk almak istediğiniz şeye doğrultmak. Adobe Kuler saniyeler içerisindeki kameranızda yer alan görüntülerdeki renkleri yakalayabiliyor. Eğer Adobe Creative Cloud üyeliğiniz varsa yakaladığınız Kuler temaları Adobe Illustrator CC veya Adobe Ideas üzerindeki Kuler panelinde anında görüntülenebiliyor.

Adobe Kuler yakaladığınız renk kombinasyonları üzerinde oynama ve değişiklikler yapmanıza da izin veren bir uygulama.

Adobe Kuler oluşturduğunuz temaları Facebook, Twitter ve e-posta yoluyla paylaşmanıza da imkan tanımakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Flash Player (APK)

    Adobe Flash Player Android: APK olarak indirilebilen flash uygulaması ile Android telefonunuzda flash içerikleri oynatabilirsiniz.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Adobe Scan

    Adobe Scan bir mobil döküman tarama uygulamasıdır.
  • Download Flash

    Download Flash, Adobe'un mobil platformlar için desteğini kaldırmış olduğu Flash Player uygulamasını Adobe'un resmi internet sitesinin arşivinden otomatik olarak indirmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Adobe AIR

    Adobe Integrated Runtime (AIR) teknolojisi ile geliştirilmiş ve zengin internet uygulamalarını Mac masaüstünüze kurmanız için gerekli olan yükleyici programıdır.
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud, Adobe CC yazılımları ile oluşturulmuş dosyalara mobil cihazlardan erişme kolaylığı sunan bir uygulamadır.
  • Adobe Debut

    Adobe CS programlarıyla hazırlanan tasarımların Android tabletlerde en güzel şekilde sunulup görüntülenmesi için hazırlanan Adobe Debut'u geri dönüşleri not almak için de kullanabilirsiniz.
  • Adobe Acrobat Reader

    Adobe Acrobat Reader, Popüler PDF görüntüleme aracının Android için geliştirilmiş versiyonudur.