Adobe Photoshop Express Editor

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,677 TOPLAM İNDİRME

Herkesin yakından tanıdığı Photoshop yazılımının basitleştirilmiş çevrim içi versiyonu. Sadece JPEG formatını destekleyen editör fotoğraf düzenlemeleri ve paylaşımları için tasarlandı.

Adobe Photoshop Express Editor ile önce resimler üzerinde kesme, boyutlandırma gibi basit düzenleme işlemleri yaptıktan sonra efektler, kenarlıklar ve renk değişimleriyle yepyeni tatlar yakalayabilirsiniz.

Servis yardımıyla kırmızı gözleri düzeltebilir, siyah-beyaz fotoğraflar yapabilirsiniz. Çok kolay bir menüsü olan Adobe Photoshop Express, kayıt yapan kullanıcılara 2 GB'lık ücretsiz depolama alanı veriyor.

Paylaşıma çok önem veren servisle hazırladığınız resimleri bilgisayara kaydetmek dışında Picasa, Photobucket, Facebook, Photoshop.com sitelerinde direkt paylaşabilirsiniz. Adobe Photoshop Express benzerleriyle karşılaştırıldığında kullanımda basitliğe önem verdiği görülüyor. Özellikle efektlerde üst kısımdaki önizleme pencereleri hızlı kullanım imkanı veriyor. Servisin sunduğu hazır dekorlarla çerçeveler, eğlenceli çizgi kahramanlar fotoğraflarınızın bir parçası haline geliyor.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixlr Editor

    Tarayıcınızdan ulaşabileceğiniz Türkçe dil desteğine sahip ve oldukça hızlı bir çevrim içi resim editörü.
  • Polarr Photo Editor

    Bilgisayarınıza hiçbir program kurmadan sadece Polarr'ı kullanarak fotoğraflarınıza muhteşem efektler verebilirsiniz.
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe CS6 masaüstü uygulamalarını, Apple Touch Apps mobil uygulamalarını ve çevrimiçi Adobe servislerini bir araya getiren Adobe Creative Cloud, sunduğu 2 GB'lık ücretsiz alanda tasarımlarınızı yedeklemenizi sağlıyor.
  • Power Editor

    Birden çok Facebook reklamı ve kampanyasını toplu şekilde yönetmek için hazırlanan Power Editor, bu alanda verimliliği artıran ücretsiz bir uygulama.
  • Typora

    Sınırsız özellik ve çok yönlü kullanımıyla rakiplerini geride bırakmaya aday bir uygulama: Typora.
  • Fotor

    Fotor ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme servisidir
  • Getloupe.com

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir webservisidir.
  • Pixlr-o-matic

    Pixlr-o-matic ile fotoğraflarınıza kolayca şık bir görünüm kazandırabiliyorsunuz