Adobe Spark Video

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
117 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Spark Video, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir video yapma uygulamasıdır.

Adobe Spark Video, akıllı cihazınızdan dakikalar içerisinde çok kolay bir şekilde video hazırlayabileceğiniz harika bir üretkenlik uygulaması. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulamada, birkaç dakika içerisinde çarpıcı animasyonlar oluşturabilir, hikayenizi daha güzelleştirebilmek için sesinizi aralara kaydedebilir ve 25.000'in üzerindeki ikonik fotoğrafları kullanabilirsiniz. Tabii kendi fotoğraflarınız da dahil. 

Büyük firmaların uygulama marketlerinde kendi geliştirdiği harika yazılımları paylaşmaları kadar sevindirici bir durum yok. Adobe son zamanlarda kullandığım en başarılı video oluşturma uygulamalarından birini yaratmış diyebilirim. Adobe Spark Video, oldukça hızlı bir şekilde ve hiçbir tecrübe gerektirmeden video yapmanıza olanak tanıyor. İçerisinde istediğiniz ayrıntıyı, müziği ya da hikayeyi ekleyebiliyorsunuz. Hikaye anlatma konusunda becerikliyseniz Adobe Spark Video işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Bunun yanında ilk paragrafta bahsettiğim gibi, 25.000'in üzerinde ikonik fotoğraf kullanabileceğiniz gibi kendi fotoğraflarınızı da kullanarak videoyu istediğiniz gibi şekillendirin. Bir tema seçtikten sonra bunu özelleştirmek tamamen sizin elinizde. 

Tabii en önemli unsuru söylemeden geçmeyelim. Adobe Spark Video'yu edinmek isterseniz ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Son derece başarılı olan bu uygulamayı denemenizi mutlaka öneririm. Video oluşturmak isteyenler Adobe Spark Video'ya eminim hayran kalacaktır. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Spark Page

    Adobe Spark Page, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir web sayfası hazırlama uygulamasıdır.
  • Adobe Spark Post

    Adobe Spark Post, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir grafik oluşturma programıdır.
  • Spark

    Spark, iOS cihaz sahiplerinin kullanabilecekleri pratik ve kapsamlı bir email yöneticisi.
  • Adobe Shape CC

    Adobe Shape CC tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir vektörel çizim uygulamasıdır.
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud, Adobe yazılımları ile gerçekleştirdiğiniz tüm çalışmalarınızı saklayan bulut depolama uygulamasıdır.
  • Spark Pro

    Spark Pro, iPhone kullanıcıları için özel ücretsiz video oluşturma, düzenleme uygulaması.
  • Adobe Sketch

    Adobe Sketch, Adobe'nin yeni dijital kalem ve cetveli ile uyumlu olan profesyonel kullanıcılara yönelik çizim uygulamasıdır.
  • Spark Camera

    Spark Camera uygulaması ile kısa videolar oluşturun ve sosyal platformlarda paylaşın.